Slik ble Rudjord, Tjelta og Skarbø bestevenner

– Jeg behøver ikke engang prate med dem når vi er sammen, avslører Vanessa Rudjord. Se de private bildene!

BESTEVENNINNER: Tidligere Costume-redaktør, Vanessa Rudjord, hyller Synnøve Skarbø og Pia Tjelta i nytt blogginnlegg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BESTEVENNINNER: Tidligere Costume-redaktør, Vanessa Rudjord, hyller Synnøve Skarbø og Pia Tjelta i nytt blogginnlegg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere Costume-redaktøren Vanessa Rudjord og hennes to gode venninner, skuespilleren Pia Tjelta (37) og TV-profilen Synnøve Skarbø (44) har i flere år vært tre av Norges mest kjente kvinner.

I et innlegg på bloggen sin avslører Vanessa hvordan hun ble kjent med de to venninnene og hvor mye de betyr for henne.

«Når det kommer til personer jeg ikke behøver å rydde for når de kommer på besøk, ikke behøver å sette på kaffen til, ikke engang behøver å prate med når jeg er sammen med dem, så har jeg nesten ingen. Bortsett fra to», skriver Vanessa innledningsvis.

Flyttet sammen etter to uker
 

Vanessa husker godt sitt første møte med Pia, som plutselig en dag satt ved hennes faste bord med hennes faste gjeng. Hun avslører at Stavanger-jenta var den frekkeste hun noensinne hadde møtt og at livet hennes aldri ble det sammen igjen.

SAMBOERE: Pia Tjelta og Vanessa Rudjord flyttet sammen kun to uker etter deres aller første møte. Foto: Privat
SAMBOERE: Pia Tjelta og Vanessa Rudjord flyttet sammen kun to uker etter deres aller første møte. Foto: Privat Vis mer

«Siden det første møtet hang Pia Tjelta og jeg sammen hver dag. Etter to uker flyttet vi sammen i en leilighet på St. Hanshaugen», fortsetter 39-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

I innlegget blir «Neste Sommer»-skuespilleren beskrevet som en svært følsom person – det stikk motsatte av Vanessa. For Pia er det visstok kun en løvtynn vegg som skiller latteren fra tårene.

«Ingen er mer generøs. Ingen er mer klar for å gå i krig. Ingen er mer åpen og inkluderende. Pia har 20 venner som meg. Jeg har bare én som henne», legger Vanessa til.

Les blogginnlegget i sin helhet her.

Gjennom årene har Vanessa og Pia gått nedover uttallige røde løpere sammen, og det er sjeldent man ser radarparet uten et smil om munnen.

- Vandrende maskingevær
 

STORE SMIL: I det hjertevarme, morsomme innlegget, avslører Vanessa at Synnøve Skarbø er en kontrollfreak og at hun sorterer maten i kjøleskapet sitt etter farge. Foto: Privat
STORE SMIL: I det hjertevarme, morsomme innlegget, avslører Vanessa at Synnøve Skarbø er en kontrollfreak og at hun sorterer maten i kjøleskapet sitt etter farge. Foto: Privat Vis mer

Også Synnøve Skarbø er en av den tidligere Costume-redaktørens aller nærmeste. Første inntrykket av programlederen beskriver Vanessa som «et vandrende maskingæver».

«Men hun er også den som slipper alt hun har i hendene hvis det er noen som trenger henne. Som den dagen jeg innså at ekteskapet mitt var over og jeg dro hjem fra ferien to dager for tidlig. Da satt hun der i den ubeskrivelig stygge, gullfargede Toyota Yarisen sin på Gardermoen og ventet», avsløres det i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.


Videre skriver blondinen humoristisk at venninnene er ganske annerledes enn de utgir seg for. Mens Pia blir beskrevet som en «småharry kanonkule fra Stavanger», er Synnøve «et takras av en nevrotisk bunt av angst».

«Så der har du dem: Pia og Synnøve. Ikke for å skryte, men de er bestevenninnene mine», avslutter Vanessa.

LES OGSÅ: – Trengte pengene mer enn klærne