HEKTA: - Det er vanvittig godt, som en nyforelskelse, forteller Nini når hun snakker om hvorfor hun ble avhengig av heroin. Foto: Se og Hør, Morten Hval
HEKTA: - Det er vanvittig godt, som en nyforelskelse, forteller Nini når hun snakker om hvorfor hun ble avhengig av heroin. Foto: Se og Hør, Morten HvalVis mer

Slik ble Nini narkoman

Statsministerens søster snakker ut om sitt første møte med heroin.

Intervju på TV 2!


SEHER.NO: - Alt var fantastisk. Det var ikke bare at det var bra. Det var fantastisk, sier Nini Stoltenberg (43) om sin første dose heroin ifølge Dagbladet til TV 2s Tonje Steinsland.


I programmet "Tonje Steinsland møter ..." forteller Nini om at hun tryglet kjæresten om å få prøve heroinen de fant på gulvet inne på en café.


Datteren av politiker og diplomat Thorvald Stoltenberg - og lillesøster til statsminister Jens - hadde prøvd stoff før. Sitt første møte med heroin fikk hun imidlertid denne dagen i 1991 da hun sniffet stoffet gjennom en kulepenn.


I intervjuet snakker Nini også om kjæresten som utsatte henne for straff, utpsyking og mye redsel, men at heroinen gjorde til og med dette forholdet fantastisk. Men den gode følelsen var kortvarig.


- Til slutt kom jeg til et punkt der jeg måtte ha heroin som medisin, ikke for lykke, sier Nini.


Se hele intervjuet med Nini på TV 2 kl. 20.00.


LES MER: Narkoflom i hollywood


Snoop arrestert for narko