Slik ble MGP-låten til

- Hvis det ikke hadde vært for det TV-programmet, hadde vi nok ikke hatt sangen.

TAKKER KOKKEPROGRAM: A1s finalelåt, "Don't wanna lose you again", ble til da boybandet deltok i TVNorges "4-Stjerners middag". Foto: Per Ervland
TAKKER KOKKEPROGRAM: A1s finalelåt, "Don't wanna lose you again", ble til da boybandet deltok i TVNorges "4-Stjerners middag". Foto: Per Ervland Vis mer
SEHER.NO: Lørdag står A1 - som består av Ben Adams (28), Mark Read (31) og Christian Ingebrigtsen (33) - på scenen i Oslo Spektrum under årets Melodi Grand Prix-finale.

Med låten "Don't wanna lose you again" skal boybandet konkurrere mot artister som Didrik Solli-Tangen og Maria Haukaas Storeng.

Fredag avslørte guttene til Radio Norge hvordan finalelåten ble til mens de deltok på TVNorges kokkeprogram "4-stjerners middag". 

- Mens jeg lagde mat satt guttene på naborommet og skrev på en låt. Jeg sprang fram og tilbake og hjalp til, og den sangen vi skrev sammen den dagen, mens vi serverte gjestene, er den sangen vi framfører i finalen, forklarte Christian Ingebrigtsen til "Norgesmagasinet" på Radio Norge i går.

Se klipp fra da A1 deltok på "4-Stjerners Middag" nederst i saken.

Ingebrigtsen hevder at dersom det ikke hadde vært for det populære TV-programmet, er det ikke sikkert hitlåten hadde eksistert i dag.

- Hvis det ikke hadde vært for det TV-programmet, hadde vi nok ikke hatt sangen.
 
Finalen i årets melodi Grand Prix ser du på NRK klokken 19.55.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her sjarmerer A1 programlederen i senk