- Slik ble leppene etter et hundebitt!

Den norske modellen har måttet lære seg å leve med lepper folk tror er operert. Se videointervjuet.

FORELSKET: Monica Hansen og Loren Birdwell viste ofte sin kjærlighet under innspillingen av "Ja, vi elsker Hollywood" i Los Angeles. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FORELSKET: Monica Hansen og Loren Birdwell viste ofte sin kjærlighet under innspillingen av "Ja, vi elsker Hollywood" i Los Angeles. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Se videointervjuet med Monica Hansen nederst i saken!

HOLLYWOOD (SEHER.NO): Monica Hansen (31) er en av mange kvinner som skal vise seg fram i det nye TVNorge-programmet "Ja, vi elsker Hollywood" som har premiere onsdag.

Tønsberg-jenta har etter hvert blitt vant til å vise hud gjennom å posere med lite klær for magasiner over hele verden. Mange tror kanskje at 31-åringen har fikset på leppene sine for å se bedre ut. Men overfor Seher.no forteller hun derimot at det et hundebitt er skyld i de store leppene.

- Da jeg bodde i Miami hadde naboen min en liten Cocker Spaniel. Jeg skulle bare ned å kysse den. Men den bet meg, sånn at hele underleppa ble dratt ut. Derfor har jeg to små arr på leppa. Jeg måtte sy 60 sting. Så den er litt ujevn. Men når man har fyllinger i leppene, da har man ingen linjer. Zoomer man inn på leppa, ser man at jeg har masse linjer der, sier hun.

Likevel: Monica Hansen innrømmer at hun måtte gjøre noe for å kompensere for den noe større overleppa.

- Overleppa ble jo større enn underleppa, så der har jeg litt fylling. I underleppa altså, men ikke så mye. Det var for å gjøre det litt jevnt. Yrket mitt er jo foran kamera, eller på bilder i hvert fall - og da må det jo være litt balanse. Jeg får ofte spørsmål om hvilken doktor jeg går til, og hvem som gjør fyllingene.

Den 31 år gamle modellen var preget etter uhellet med den amerikanske hunden.

- Det var litt sårt når det skjedde. For jeg syntes jeg så bedre ut før. Men det er altså ikke noe jeg gjorde med en doktor og slike ting. Men nå lever jeg med det jeg har, det får bare være sånn, mener Monica Hansen, som forsikrer at historien er helt sann.

- Ja, den er hundre prosent sann. Jeg prøver ikke å overbevise noen om noe, eller å være noen annen enn det jeg er. Jeg er den jeg er, forteller hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg spekulerer i skilsmisser

Se Los Angeles-intervjuet med Monica Hansen her:


[obj:media:8446]