Slik ble hun verdens største sexsymbol

Marilyn Monroe gikk til ekstreme lengder for å friste det motsatte kjønn.

SEXY: Marilyn Monroe er kjent som et av verdens mest kjente sexsymbol og brukte mange ulike triks for å fremheve sin skjønnhet.  Foto: SCANPIX
SEXY: Marilyn Monroe er kjent som et av verdens mest kjente sexsymbol og brukte mange ulike triks for å fremheve sin skjønnhet. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Marilyn Monroe er fortsatt kjent som et av verdens største sexsymbol – 50 år etter sin død.

I disse dager får Michelle Williams (31) mye skryt for sin tolkning av filmlegenden i «My Week with Marilyn». Filmen handler om regiassisten Colin Clark som forelsker seg i vakre Monroe. Filmen er basert på en sann historie, og Clart var langt fra den eneste som lot seg tiltrekke av Marilyns sensualitet og sexappeal.

Monroe la mye arbeid i å opprettholde utseende og image, og gikk langt for å leve opp til ryktet som verdens mest sexy kvinne. Den britiske avisen Daily Mail avslører nå noen av skuespillerens mange skjønnhetshemmeligheter.

Monroe skal blant annet ha sydd knapper inn i BH-en, for å fremheve brystene. Hun skal også ha vært den første som lagde lipgloss. Blondinen la merke til at leppene virket mer tiltrekkende når de så våte ut, og blandet derfor leppestift, vaselin og bivoks for å få sensuelle og innbydende lepper.

- Skjønnhet er tidløst og kan ikke fabrikeres. Ekte glamour er basert på feminintet, skal Monroe ha sagt.

Den flotte fristerinnen ble etter hvert kjent for sin vrikkende, sexy gange, og flere kjoler skal ha blitt sydd rett på kroppen hennes, for å underbygge det sexy ganglaget.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nakenbildet lagt ut på nettet  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer