Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen:

Slik ble hun sjekket opp

Samantha Skogrand ble ikke veldig imponert over Emil Helge Svendsens sjekkereplikk.

FORLOVET: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand er forlovet og venter deres andre barn til sommeren. Foto: Vegard Wivestad Grtt / NTB
FORLOVET: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand er forlovet og venter deres andre barn til sommeren. Foto: Vegard Wivestad Grtt / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars kunne Samantha Skogrand (31) og kjæresten Emil Hegle Svendsen (35) avsløre at de skulle bli foreldre igjen. Det røpet førstnevnte i et innlegg på Instagram.

«Til sommeren blir Emil og jeg foreldre igjen», skrev hun til et bilde av seg selv og den voksende babymagen. Fra før har paret sønnen Magnus (2), som nå skal bli storebror til en liten jente.

31-åringen har lenge vært et kjent fjes gjennom jobben sin som sportsanker og programleder både for TV 2 og NRK.

Svendsen på sin side var i mange år en av Norges beste skiskyttere, og har sørget for mange medaljeseremonier med norsk nasjonalsang.

AVSLØRER: I en episode av «Sofa» så Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som var på Lindmo og snakket om graviditeten. Da avslørte Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

Sveipet feil

I denne ukens episode av Nettavisens podkast «Schendis» var Skogrand gjest. Der kunne hun avsløre hvordan de to ble kjærester.

Det er ingen hemmelighet at sportsjournalister og idrettsutøvere ofte har funnet lykken med hverandre, men Skogrand avslører derimot i podkasten at hun ikke møtte kjæresten gjennom jobben:

- Jeg visste naturligvis hvem han var, og han visste hvem jeg var på grunn av jobben min, men vi møttes på Tinder som alle andre.

Skogrand forteller videre at hun faktisk aldri hadde møtt skiskytteren før de en dag matchet på Tinder.

Men at det skulle bli de to, var nesten litt flaks.

TV-AKTUELL: Emma Ellingsen er med i «Bloggerne» igjen, og vi har tatt en prat med henne om alt og ingenting. Video: Rød Løper Vis mer

Sportsankeren hadde nylig lastet ned datingappen, og var skråsikker på at Svendsens profil var falsk da han dukket opp. Heldigvis var hun helt fersk på datingappen og bommet da hun skulle sveipe han bort.

De fikk en match, og førstemann til å starte samtalen ble Hegle Svendsen.

- Han mener det var jeg som skrev, men det er bare løgn. Han skrev noe sånt som: «velkommen til TV 2 Sporten», som jeg pleier å si i nyhetssendingene. Det var skikkelig teit. Jeg tenkte bare: «gud det var cheesy», røper den vordende tobarnsmoren i podkasten.

Se og Hør har vært i kontakt med Samantha Skogrand, som ikke ønsker å gi noen kommentar utover det som kommer frem i podkasten.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Måtte utsette bryllupet

Til tross for en åpningsreplikk som ikke imponerte stort, holdt de samtalen gående. Etter hvert byttet de også plattform til Facebook.

- Jeg syntes han var skikkelig, skikkelig morsom. Og så er det så koselig for på Facebook har man jo fremdeles samtalen. Når jeg går tilbake kan jeg nesten begynne å gråte. Vi var så forelsket, mimrer en fnisete Skogrand, og refererer til meldingene der de planla sin aller første date.

Paret møttes for første gang på senhøsten i 2013. Det var Se og Hør som i januar året etter kunne avsløre at duoen hadde funnet lykken. De ble samboere samme år, og i 2016 gikk Hegle Svendsen ned på kne og fridde til programlederen.

Bryllupet skulle etter planen ha stått i august i fjor, men ble utsatt som følge av pandemien. Det avslørte Skogrand i podkasten «Babyboom» i mars, der hun fortalte at bryllupsinvitasjonene skulle ha blitt sendt ut 12. mars, samme dag som norske myndigheter stengte ned landet i fjor.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Skogrand sa den gang at det ville bli trist å eventuelt utsette bryllupet, men at det ikke ville være et stort offer.

- Et bryllup betyr lite i forhold til det som skjer i verden nå. Et bryllup er uansett noe å glede seg til, selv om det ikke blir i år, sa hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Røper datterens bryllupsplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer