STOR FORANDRING: Chaz Bono vokste opp som jenta Chastity før han byttet kjønn. Foto: Fame Flynet Norway/All Over Press
STOR FORANDRING: Chaz Bono vokste opp som jenta Chastity før han byttet kjønn. Foto: Fame Flynet Norway/All Over PressVis mer

Slik ble hun mann

Chers sønn viste frem operasjonsarrene.

SEOGHØR.NO: Tre år er gått siden popartisten Chers datter bestemte seg for å skifte kjønn.

Men fortsatt er Chastity, som nå har tatt navnet Chaz Bono (44) etter at hun ble mann, merket av inngrepene.

Da Chaz mandag dukket i Beverly Hills uten skjorte på overkroppen, var det lett å se store arr fra kjønnsskifteoperasjonen på brystkassen hans. Kjønnsskiftet innebar omfattende inngrep, blant annet for å fjerne brystene til Chastity.

Chaz har tidligere sagt til talkshow-dronningen Oprah Winfrey at hans berømte mor ikke snakket til ham på flere måneder etter at han bestemte seg for å bli mann.

- Folk forventer kanskje at hun ikke ville ha noe problem med dette, siden hun er en kul person, men de glemmer at hun også er en mor.

Nå har imidlertid Chaz og Cher - som blant annet er kjent for hitlåten «I got you babe» sammen med eks-mannen Sonny Bono - blitt venner igjen.

I 2012 var Cher med på å overrekke sønnen en pris under GLAAD-gallaen som hedrer homofile, lesbiske og transpersoner i media.

«Kjempemorsomt på Glaad Awards. Jeg klarte virkelig å overraske Chaz! HAN var fantastisk og sa Wow, mamma. Jeg ble så overrasket at jeg glemte hva jeg skulle si», twitret moren Cher om øyeblikket da hun overrasket Chaz på scenen under prisutdelingen.

LES OGSÅ:
Nå dater han igjen