Grammy-utdelingen:

Slik ble han hyllet av stjernene

Grammy-utdelingen natt til mandag bar naturlig nok preg av Kobe Bryants bortgang, mens Billie Eilish ble historisk.

SÅRT: Alicia Keys var kveldens vert. Hun brukte de første minuttene av Grammy-utdelingen på å hylle avdøde Kobe Bryant, som omkom i en helikopterstyrt søndag kveld norsk tid. Foto: NTB scanpix
SÅRT: Alicia Keys var kveldens vert. Hun brukte de første minuttene av Grammy-utdelingen på å hylle avdøde Kobe Bryant, som omkom i en helikopterstyrt søndag kveld norsk tid. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld kom den tragiske beskjeden om at Kobe Bryant, en av verdens mest kjente basketprofiler opp gjennom tidene, hadde gått bort. Sammen med åtte andre styrtet han i døden da helikopteret hans gikk ned på en åsside like utenfor Calabasas i Los Angeles. Dattera hans, 13 år gamle Gianna, døde også i den tragiske ulykken.

Nyheten kom bare timer før flere av Bryants gode venner og en samlet musikkbransje skulle på Grammy-utdelingen, som ble avholdt i den kaliforniske storbyen. Her ble stjernens dødsfall markert på flere måter, både fra den røde løperen og under selve showet.

Lizzo, som hadde vunnet to priser før selve showet startet og derfor var plukket ut som et naturlig åpningsnummer, var klar i sin tale i det hun entret scenen.

Hyllet av stjernene

- I kveld er for Kobe, sa hun fra scenen, før hun gikk i gang med låten «Cause I Love You».

Ifølge Vanity Fair hadde sørgende fans samlet seg utenfor Staples Center-arenaen i Los Angeles, der Lakers-spilleren flere ganger opp gjennom åra hadde briljert på basketbanen. Derfor ble det naturlig at produksjonen måtte finne rom i programmet til flere rørende øyeblikk og taler - dedisert til stjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer