Slik ble Doug (52) sammen med Courtney (18)

«The Green Mile»-skuespilleren forsvarer det utskjelte forholdet.

FORSVARER FORHOLDET: Doug Hutchison og Courtney Stodden forsvarer skandaleforholdet i TV-programmet «Couples Therapy». Foto: FameFlynet
FORSVARER FORHOLDET: Doug Hutchison og Courtney Stodden forsvarer skandaleforholdet i TV-programmet «Couples Therapy». Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var mange som ristet på hodet da «The Green Mile»- og «LOST»-skuespilleren Doug Hutchison (52) for to år siden giftet seg med den da 16 år gamle sangeren Courtney Stodden (18).

Ekteparet har levd med konstant utskjelling og trusler etter at forholdet ble kjent, men ser likevel ut til å nyte tiden i rampelyset. For tiden deltar de i VH1-serien «Couples Therapy».

I serien forsvarer Hutchison og Stodden skandaleforholdet, og forteller hvordan de ble sammen. De to skal ha møttes gjennom en felles venn.

- Kontakten vi hadde utviklet seg etter hvert til mer personlige spørsmål, og sakte men sikkert forelsket vi oss i hverandre, forteller Hutchison ifølge RadarOnline.com.

På spørsmål om hvorfor paret giftet seg fremfor å bare date, og om de giftet seg kun for å kunne ha sex, svarer Hutchison følgende:

- Jeg skal ikke lyve til det. Det er ikke det fjerneste fra sannheten, fordi hun er en vakker og sexy kvinne, men det var ikke det rådende hos meg. Jeg fant ekte kjærlighet.

- Jeg ville ikke vente heller. Jeg presset på fordi jeg ønsket å være med deg, utdyper Stodden.

TV-psykologen går så langt at hun velger å spørre rett ut om Stodden noen gang har blitt seksuelt utnyttet, fordi hun ofte viser seg i bittesmå antrekk svært få på hennes alder ville vist seg i.

- Nei, det har aldri skjedd. Jeg føler meg bare mer komfortabel når jeg går kledd sånn. Jeg har en fin kropp, og nyter ungdomstiden min.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det kjennes deilig å være lovlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer