Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Slik ble de sammen igjen

- Jeg vet ikke om jeg anbefaler det til alle.

NYGIFTE: Jennifer Lopez avslører at det var Ben Affleck som tok første steg til gjenforeningen. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/NTB
NYGIFTE: Jennifer Lopez avslører at det var Ben Affleck som tok første steg til gjenforeningen. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli ga stjerneparet Jennifer Lopez (53) og Ben Affleck (50) hverandre sine ja i Las Vegas.

- Vi gjorde det. Kjærlighet er vakkert. Kjærlighet er hyggelig. Og det viser seg at kjærligheten er tålmodig. 20 år med tålmodighet, skrev Lopez blant annet i en uttalelse da, ifølge Fox News.

En måned senere giftet de seg nok en gang.

Brøt forlovelsen

Kjærlighetshistorien deres er ganske spesiell. Allerede på 2000-tallet var duoen nemlig et av Hollywoods heteste par. De var yndlinger blant pressen, som døpte dem til «Bennifer», og forholdet deres skapte ofte store overskrifter i mediene.

Duoen var den gang kjærester i to år, og de rakk også å forlove seg før sjokknyheten kom om at det var slutt mellom dem.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Bare dager før eventyrbryllupet skulle stått i september 2003, ble det avslørt at bryllupet var utsatt, grunnet «stor medieoppmerksomhet». Og den 22. januar 2004 kom pressemeldingen om at «Bennifer» var historie.

«Det ble slutt mellom Ben og meg akkurat da jeg trodde vi skulle forplikte oss til hverandre for alltid. Det var min første store hjertesorg. Det føltes som om hjertet mitt ble revet ut av brystet», skrev Lopez om bruddet i boken «True love» fra 2014, ifølge Page Six.

I fjor vår kom derimot den hyggelige nyheten om at stjerneparet hadde funnet tilbake til hverandre igjen - 17 år etter at det ble slutt.

«Genuin kjærlighet»

Nå avslører Jennifer Lopez hvordan det hele skjedde.

Til Vogue forteller sangfuglen at hun plutselig fikk en email av Affleck hvor han ville forberede henne på at han hadde skrytt av henne i et intervju som straks skulle publiseres. Etter dette fortsatte de å holde kontakten og snart begynte de også å treffes.

- Vi prøvde selvfølgelig ikke å gå ut offentlig, men jeg vek aldri unna det faktum at jeg alltid har følt det var ekte kjærlighet der. En genuin kjærlighet, deler hun med magasinet og fortsetter:

- Menneskene i livet mitt vet at han var en veldig, veldig spesiell person i livet mitt. Da vi gjenopptok kontakten, så var disse følelsene fremdeles veldig ekte for meg.

Til tross for at gjenforeningen mellom duoen endte svært lykkelig, så innrømmer 53-åringen at det ikke alltid er en god ide å gi en eks en ny sjanse.

- Jeg vet ikke om jeg anbefaler det til alle. Noen ganger har man vokst fra hverandre eller vokst i ulike retninger.

Mens Lopez har tvillingene Emme og Max (14) med eksmannen Marc Anthony (54), så har Affleck barna Violet (16), Seraphina (13) og Samuel (10) med ekskona Jennifer Garner (50).

LES OGSÅ: Julie Bowen var forelsket i en kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer