Slik beviser hun for eksen at forholdet er over

Eksen nekter for at det er slutt med Lana Del Rey - hun har en helt annen oppfatning.

NY MANN: Lana Del Rey koste seg på kjærlighetsferie med Francesco Carrozzini like etter at eksen hennes sa han fortsatt var sammen med henne. Foto: Stella Pictures
NY MANN: Lana Del Rey koste seg på kjærlighetsferie med Francesco Carrozzini like etter at eksen hennes sa han fortsatt var sammen med henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
LYVER: Barrie-James O'Neill sa nylig at det ikke hadde blitt slutt med Lana Del Rey. Nå viser det seg at han ikke snakker sant. Foto: Gotcha Images / Splash News/ All Over Press
LYVER: Barrie-James O'Neill sa nylig at det ikke hadde blitt slutt med Lana Del Rey. Nå viser det seg at han ikke snakker sant. Foto: Gotcha Images / Splash News/ All Over Press Vis mer
FORELSKET: Lana Del Rey virker å være svært forelsket i Carrozzini. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Lana Del Rey virker å være svært forelsket i Carrozzini. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: I slutten av juni kunne flere medier melde om at det var slutt mellom sangstjernen Lana Del Rey (28) og forloveden, Barrie-James O'Neill.

- Vi er ikke sammen nå. Han er en flott person, men det er noen ting han må ordne opp i. Jeg vil ikke gå inn på detaljene, uttalte Lana til en sveitsisk avis.

O'Neill var derimot ikke helt enig i at forholdet var over. Han mente det hele var et PR-stunt fra Lana sin side.

- Det er ikke over. Dette er bare for avisene, hun har et nytt album, sa han til TMZ.

Nå viser det seg at det er O'Neill som ikke snakker sant. Denne uken ble Lana fotografert sammen med det som er hevdet å være hennes nye kjæreste, fotografen Francesco Carrozzini.

At Del Rey og Carrozzini har følelser for hverandre, var ikke vanskelig å se. De to klarte ikke å holde fingrene fra hverandre, og klinte til i full offentlighet.

- De har datet hverandre i omkring en måned, forteller en kilde til UsMagazine.com.

Bildene er tatt i det italienske ferieparadiset Portofino, og det så ut som om Lana og Francesco var på en hyggelig kjærlighetstur sammen.

Sangeren forlovet seg med O'Neill i 2013 etter å ha vært sammen med ham i to år, men uttalte at grunnen til at de to ikke lenger var et par, var fordi hun ikke følte seg fri.

- Dette har vært tøft for forholdet vårt. Jeg følte meg ikke lenger fri, men vi får se hvordan det går, sa «Born To Die»-stjernen.

LES OGSÅ: Kaller brudd-bekreftelsen et PR-stunt