Slik bevarer vi kjærligheten

Amazing-Lill er glad ektemannen ikke er like energisk som henne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag var det Lill Marie Hande (33) og ektemannen Stian (33) som måtte forlate Amazing Race. - Det som gikk galt var at vi fikk en ekstra oppgave, siden vi kom sist på etappen før uten å ryke ut. På onsdagens etappe klaffet egentlig alt, men vi måtte selge dobbelt så mange croissanter og da brukte vi en time lengre enn de andre, forklarer Lill.  Seoghør.no ble med ekteparet og deres to barn Jonas og Marius på Tusenfryd.- Det er utrolig hyggelig å gjøre noe sammen alle fire, påpeker ekteparet.Se hele videointervjuet over!  På TV framstår Lill som den energiske – og pratsomme i forholdet, og den som viser mest følelser.Slik er det også hjemme.- Jeg prater hele tiden, mens Stian er veldig rolig. Jeg tror ikke du kunne levd med en som deg, eller jeg med en som meg, sier Lill Marie, og ser bort på ektemannen.Stian er enig, og tillegger:- En annen forskjell mellom oss er at hun må ha det kjemperyddig hele tiden, mens det ikke er så farlig for meg. Men kjeftingen hennes preller av!Selv om paret gleder seg over å være hjemme igjen, er de ikke i tvil om hva de ville svart om de fikk spørsmål om mer reising.- Jeg ville gjort det igjen. Jeg hadde reist i morgen, fastslår Lill med et smil.  LES OGSÅ: Derfor tok hun til tårene

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer