Slik bevarer han ekteskapet

Hugh Jackman takker en spesiell leveregel for at han har vært lykkelig gift i 20 år.

LANGT EKTESKAP: Hugh Jackman kan feire et av Hollywoods lengste ekteskap. Han giftet seg med Deborra Lee-Furness 11. april 1996. Paret har adoptert to barn sammen.  Foto: Pa Photos
LANGT EKTESKAP: Hugh Jackman kan feire et av Hollywoods lengste ekteskap. Han giftet seg med Deborra Lee-Furness 11. april 1996. Paret har adoptert to barn sammen. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av mars sjarmerte Hugh Jackman (47) sine norske fans, da han gjestet Oslo under premieren av sin siste film «Eddie the eagle». Skuespilleren er en av verdens største filmstjerner og har også blitt kåret til verdens mest sexy mann av magasinet People.

På tross av statusen som sexsymbol og all oppmerksomheten det fører med seg, er det kun én kvinne for den australske sjarmøren.

11. april er det hele 20 år siden han ga sitt ja til Deborra-Lee Furness (60). Paret har to barn sammen, og har klart å bevare magien gjennom et langt ekteskap.

- Lykkelig kone, lykkelig liv - det er slagordet mitt. Vi skal snart feire 20 års ekteskap, sa «Wolverine»-stjernen til det australske programmet Sunrise ifølge People.

47-åringen får ikke nok av kona, som er 13 år eldre.

- Jeg kan ærlig talt si at det blir bedre og bedre. Hun er det beste som har skjedd meg, sa Jackman under et intervju med Ellen DeGeneres.

Den store aldersforskjellen har fått homseryktene til å svirre rundt kjekkasen, som avkrefter at han er interessert i menn.

- Hvis jeg var homoseksuell, så ville jeg ha vært det. Jeg synes uansett ikke at det er det mest interessante med en person. Men jeg blir frustrert fordi jeg ser hvordan det påvirker Deborra, sa Jackman i TV-programmet 60 Minutes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer