<strong>MER ALENETID:</strong> At guttene har blitt større, har bydd på forandringer i livet for ekteparet Anne og Hasse Lindmo. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
MER ALENETID: At guttene har blitt større, har bydd på forandringer i livet for ekteparet Anne og Hasse Lindmo. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Anne Lindmo:

Slik bevarer de kjærligheten

Anne Lindmo og ektemannens barn begynner å bli store. Det gir rom for mer alenetid for ekteparet.

Publisert

I løpet av sin lange fartstid i NRK har Anne Lindmo (48) blitt en av landets mest folkekjære programledere.

Privat er hun gift med Hasse Lindmo (46). Han jobbet den gang i radiokanalen P3, hvor også hennes egen karriere startet.

- Han var programleder, og jeg la merke til ham. Han var så kjekk. Det kommer jeg aldri til å glemme. Jeg husker til og med datoen da jeg traff ham: 29. oktober 1995, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

Anne og Hasse giftet seg i 2000 og har sønnene Eivind (17) og Ola (13) sammen. I et nytt intervju med VG, åpner Lindmo opp om rollen som mor, og om det at barnas alder gjør at hun og ektemannen nå har endt opp med å finne ny glede i parforholdet.

- Legendariske kvelder

At barna blir store kan oppleves som en stor endring i hverdagen for mange foreldre.

For Lindmo-paret har det også bydd på en gylden anledning til å få nye opplevelser som et par. Til avisen forklarer hun at det i en slik omveltning er stas å kjenne at de to fortsatt har det fint på egen hånd.

<strong>RØD LØPER:</strong> Anne Lindmo er gift med produsent Hasse Lindmo, og sammen har de sønnene Eivind og Ola. Her er ekteparet på den rød løperen under «Gullruten» i Bergen i 2014. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
RØD LØPER: Anne Lindmo er gift med produsent Hasse Lindmo, og sammen har de sønnene Eivind og Ola. Her er ekteparet på den rød løperen under «Gullruten» i Bergen i 2014. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- I sommer dro vi på kajakkurs sammen, det hadde vi jo aldri i verden fått til for fem år siden. Og så har vi begynt å gå på byen igjen, altså ikke sånn pen middag, men bare slenge rundt og gå på bar og konsert og sykle gjennom oslonatta. Det har vært et par legendariske kvelder i sommer, forteller «Lindmo»-programlederen og legger til:

- Sist helg hadde vi en sånn helaften der vi endte opp med å spise en skikkelig kebab i Torggata, vet du. Jeg sto og så rundt med i køen og tenkte at stakkars småjenter, dere er nå i den slitsomme siste etappen på kvelden der dere fortsatt skanner etter en fin kar å ta med hjem. Det slipper jeg, for han kjekke med sykkelhjelmen som bestiller ekstra porsjon, han er min! Så bare ligg unna!, sier hun spøkefullt i intervjuet.

Saken fortsetter under.

Stort bryllup

Anne Lindmo har ved flere anledninger lettet på sløret om ektemannen.

I 2006 fortalte 48-åringen om bryllupet deres, som hun mente hadde en produksjonsplan med høyde på en norsk Melodi Grand Prix-finale.

- Vi hadde to band, to hundre mennesker og pappa som viet oss. Gjestene ble kjørt rundt i buss, og vi hadde spilt inn videoer der jeg var programleder og annonserte hva som skulle skje videre. Det var en gigafest. Vi gikk hjem klokka sju om morgenen, og da hadde jeg ordnet pizza Grandiosa og cola på glassflaske som morgengave. Han var fra seg av glede, har hun forklart til Dagbladet.

- Blitt seig

NRK-programlederen har sjarmert nordmenn på skjermen siden tidlig på 2000-tallet, og har i løpet av denne tiden vunnet hele fem Gullruten-priser for sitt arbeid.

I en undersøkelse Ipsos MMI gjennomførte for Dagbladet i 2016, om hvilken programleder som nøt mest tillit, gikk Lindmo av med seieren også her.

- Jeg har bare hatt én oppdragsgiver, og det er NRK siden 1993. Jeg har hatt samme mannen siden -95, vært på samme kanal siden -95, hatt samme kjolen siden tidenes morgen og samme sveisen. Man må sette dette på kontoen for det, sa hun den gang til Dagbladet Pluss om resultatene.

Hun la også til at den stødige fysikken og den «seige alderen» hun har kommet i, også kunne ha noe å si for seernes følelse av tillit.

- Jeg er solid bygd og står godt på to føtter i størrelse 41 (...) Jeg kan padle og gå i timevis uten å bli sliten. Jeg er blitt seig som ei gammel spekeskinke, og det samme må man være i denne jobben, seig og utholdende.

LES OGSÅ: - Har skjedd utrolig mye, og kontrasten er stor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer