Paulina Porizkova:

Slik bekreftet hun forholdet

Supermodellen kom hånd i hånd med sin nye flamme på årets Oscar-utdeling.

NY KJÆRESTE: Supermodell Paulina Porizkova og manusforfatter Aaron Sorkin viste sin kjærlighet til hverandre på rød løper. Foto: Chris Pizzello / Shutterstock / NTB
NY KJÆRESTE: Supermodell Paulina Porizkova og manusforfatter Aaron Sorkin viste sin kjærlighet til hverandre på rød løper. Foto: Chris Pizzello / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag går den 93. Oscar-utdelingen av stabelen i Los Angeles. Årets utdeling er naturligvis preget av coronapandemien, og det er en svært nedtonet utgave som finner sted på togstasjonen Union Station, der festlighetene foregår i år.

Likevel strømmet kjendisene til den røde løperen i forkant av den prestisjetunge utdelingen - riktignok med god avstand. Hollywood-stjerner som Reese Witherspoon (45), Halle Berry (54), Amanda Seyfried (35), Margot Robbie (30) og Olivia Colman (47) strålte med overdådige og smakfulle antrekk.

Supermodellen Paulina Porizkova (56) var også å se på den røde løperen. Porizkova var en av verdens mest kjente modeller på 1980- og 1990-tallet, og ankom Oscar-utdelingen hånd i hånd med den amerikanske manusforfatteren Aaron Sorkin (59).

DUETT: På den 91. Oscar-utdelingen fremførte Lady Gaga og Bradley Cooper sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Vis mer

Rød løper-debut

Det har den siste tiden versert en rekke rykter om at duoen har blitt et par, og på årets Oscar-utdeling benyttet de muligheten til å vise frem sin kjærlighet for hverandre for første gang.

Supermodellen var kledd i en kledelig kjole i gull, mens Sorkin gikk for en tradisjonell dress.

LYKKEN SMILER: Duoen så svært forelsket ut på årets Oscar-utdeling. Foto: Chris Pizzello / AFP / NTB
LYKKEN SMILER: Duoen så svært forelsket ut på årets Oscar-utdeling. Foto: Chris Pizzello / AFP / NTB Vis mer

Sorkin var nominert i kategorien beste originale manus for filmen «The Trial of the Chicago 7». Han gikk imidlertid ikke til topps, og det var «Promising Young Woman» som stakk av med den prestisjetunge Oscar-statuetten.

Porizkova har tidligere vært gift med rockestjernen Ric Ocasek, kjent som vokalist i bandet The Cars. De møttes da supermodellen medvirket i en av bandets musikkvideoer på 1980-tallet.

De giftet seg kort tid etterpå, men skilte lag etter 28 års ekteskap i 2017. De fikk sammen sønnene Jonathan (27) og Oliver (22). Sorkin har på sin side vært gift med Julia Bingham, som han har datteren Roxy med.

Fant eksen død

Paulina Porizkovas eksmann gikk bort i september 2019, 75 år gammel. Rockestjernen ble funnet død i sin leilighet på Manhattan, og det ble senere bekreftet at han gikk bort som følge av en hjertesykdom.

1990: Paulina Porizkova og Ric Ocasek i 1990. Foto: Dave Lewis / Rex / NTB
1990: Paulina Porizkova og Ric Ocasek i 1990. Foto: Dave Lewis / Rex / NTB Vis mer

Det var Porizkova som fant ham. Hun skulle levere kaffe til ham morgenen etter at han hadde gjennomgått en operasjon, men han var død lenge før hun kom inn døra.

I 2017 kunngjorde de to at de skulle gå hver til sitt, og i testamentet la ikke 75-åringen skjul på at han var veldig ferdig med ekteskapet.

Page Six skrev i 2019 at ekskona ble skrevet ut av testamentet hans, og dermed ikke hadde krav på en eneste krone etter dødsfallet.

«Jeg har ikke lagt av noe til min kone Paulina, siden vi er midt i en skilsmisse. Om jeg skulle dø før skilsmissen vår går gjennom, skal hun fortsatt ikke ha krav på noe som helst fordi hun forlot meg», het det i det nokså mørke testamentet.

INSPIRASJON: Renee Zellweger vant den røde løperen under Oscar-utdelingen. Slik kan du stjele stilen hennes. Vis mer

Det var ikke store penger rockeren etterlot seg, men han hadde rundt fem millioner dollar, 45 millioner norske kroner, i «opphavsrettigheter».

LES OGSÅ: Stjal showet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer