Emma Roberts:

Slik bekreftes stjernens gravidnyhet

I går begynte ryktene om at skuespiller Emma Roberts er gravid å florere i den amerikanske tabloidpressen. Kort tid etter bekreftet moren gravidnyheten.

GRAVID: Ifølge Hollywood-stjernen Emma Roberts mor Kelly Cunningham venter hun sitt første barn. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Ifølge Hollywood-stjernen Emma Roberts mor Kelly Cunningham venter hun sitt første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I går florerte det av overskrifter hvor flere amerikanske medier hevdet at Hollywood-stjernen Emma Roberts (29) er gravid med skuespillerkollega Garrett Hedlund (35). Det var Us Weekly som gikk ut med nyheten om den angivelige graviditeten først.

Verken Emma Roberts eller Garrett Hedlund har bekreftet at de venter sitt første barn sammen, ei heller at de faktisk er et par.

En som imidlertid bekrefter gravidnyheten er 29-åringens mor og skuespiller Kelly Cunningham.

MOR OG DATTER: Det finnes svært få bilder av Emma Roberts og mora Kelly Cunningham på røde løpere sammen. Her er de imidlertid avbildet i 2004 under en filmpremiere i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Det finnes svært få bilder av Emma Roberts og mora Kelly Cunningham på røde løpere sammen. Her er de imidlertid avbildet i 2004 under en filmpremiere i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svarte fan på gravidspørsmål

Kort tid etter at ryktene om at Roberts er gravid begynte å spre seg som ild i tørt gress, var stjernens fans kjappe med å ty til kommentarfeltene til både Roberts og moren, for å få svar på om det faktisk stemmer.

Dette skulle vise seg at de fikk. Cunningham benyttet nemlig anledningen til å bekrefte datterens graviditet som svar på en kommentar fra en følger under et av innleggene hennes på Instagram.

«Kelly er Emma gravid?» spurte en nysgjerrig følger, hvor Hollywood-stjernens mor svarte følgende:

«Ja», etterfulgt av en emoji formet som et hjerte.

BEKREFTET: Emma Roberts mor var kjapp til å bekrefte nyheten om at datteren venter sitt første barn. Foto: Skjermdump fra Instagram
BEKREFTET: Emma Roberts mor var kjapp til å bekrefte nyheten om at datteren venter sitt første barn. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Ifølge Us Weekly skal en annen fan ha kommentert at Cunningham kommer til å bli en fantastisk bestemor hvor hun skal ha takket for komplimenten, og skrevet at hun er veldig spent.

Angret seg?

Det kan imidlertid se ut til at Kelly Cunningham har angret seg på at hun bekreftet datteras graviditet, før hun selv har gått ut og sagt at hun venter barn.

Fredag er nemlig instagram-profilen til Cunningham ikke lenger å oppdrive på den sosiale bildedelingstjenesten.

Det er imidlertid kjent at Instagram-brukeren til Roberts mor var kellygrace1313, da Roberts tidligere har tagget moren i et bilde av de to sammen på sin Instagram-profil.

Som nevnt har Roberts og Hedlund holdt en lav profil siden romanseryktene rundt om de to var et par, begynte å florere i fjor. De har hittil ikke uttalt seg om forholdet, men paparazzifotografer har tatt bilder av dem sammen ved en rekke anledninger siden den gang.

At Roberts ikke har uttalt seg om det mye omtalte forholdet til Hedlund kan se ut til å ha vært helt bevisst.

HEMMELIG: Til tross for at Emma Roberts og Garrett Hedlund har blitt avbildet hånd i hånd ved flere anledninger av paparazzifotografene, har ingen av dem hittil bekreftet forholdet. Her er sistnevnte avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG: Til tross for at Emma Roberts og Garrett Hedlund har blitt avbildet hånd i hånd ved flere anledninger av paparazzifotografene, har ingen av dem hittil bekreftet forholdet. Her er sistnevnte avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ønsker ikke dele om privatlivet sitt

I et intervju med Cosmopolitan i fjor nektet hun nemlig å svare på spørsmål om relasjonen til skuespillerkollegaen, men ytret seg derimot om hvordan hun opplever at andre spekulerer på privatlivet hennes.

- Jeg bruker timer på telefon med mamma. Hun setter alt i perspektiv. Hun har aldri dømt meg. Jeg har også den mest fantastiske vennegjengen, forklarte hun, og fortsatte:

- De kommer bort og vi ligger i sengen eller snakker, ser på tv eller leser noveller for hverandre. Vi åpner en flaske vin. For meg er det beste når noe skjer - få alle til å være sammen.

SVÆRT PRIVAT: Emma Roberts holder kortene tett til brystet når det kommer til sitt eget privatliv. Foto: NTB Scanpix
SVÆRT PRIVAT: Emma Roberts holder kortene tett til brystet når det kommer til sitt eget privatliv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I samme intervju snakket hun også om hvorfor hun velger å holde kjærlighetslivet sitt privat.

- Jeg vil aldri snakke om forhold jeg er i eller som tar slutt eller er slutt. Det er vanskelig nok å være sammen alene, og ikke minst med et publikum. Å vokse opp er vanskelig. Noen ganger gjør det meg trist at jeg ikke kan ha et privat øyeblikk, fortalte hun åpenhjertig.

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Har skjedd før

At Emma Roberts mor bekrefter gravidnyheten til datteren kommer bare kort tid etter at også Yolanda Hadid (56) bekreftet datteren og supermodell Gigi Hadids (25) graviditet.

I et intervju med nederlandske RTL i slutten av april fortalte hun at hun ble svært overrasket over nyheten da hun først fikk fortalt den, men at hun nå gleder seg stort.

GLEDER SEG: Yolanda Hadid la ikke skjul på at hun gleder seg stort til å bli bestemor. Her sammen med datteren Gigi Hadid i 2016. Foto: NTB Scanpix
GLEDER SEG: Yolanda Hadid la ikke skjul på at hun gleder seg stort til å bli bestemor. Her sammen med datteren Gigi Hadid i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er selvsagt veldig glad. Jeg gleder meg til å bli bestemor i september, spesielt siden jeg mistet min egen mor nokså nylig, sa hun til RTL, og fortsatte:

- Det er det fine med livet, at en sjel forlater oss og at en ny kommer inn. Vi føler oss veldig velsignede.

Med det bekreftet hun ikke bare familieforøkelsen, men også at paret har termin i september.

LES OGSÅ: Viser seg helt uretusjert i sexy fotoshoot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer