Ben Affleck og Ana de Armas:

Slik bekreftes bruddet

- Hun er definitivt «et catch» på alle måter, mener Afflecks lillebror.

SLUTT: Ben Affleck og Ana de Armas avbildet sammen i Los Angeles i fjor vår. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
SLUTT: Ben Affleck og Ana de Armas avbildet sammen i Los Angeles i fjor vår. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Sist uke kom nyheten om at Ben Affleck (48) og kjæresten Ana de Armas (32) skal ha gjort det slutt etter nesten ett år som kjærester.

Det meldte flere amerikanske medier.

- Ben er ikke sammen med Ana lenger. Hun har gjort det slutt. Forholdet deres var komplisert. Ana ønsker ikke å bo i Los Angeles, mens Ben har barna sine her og kan derfor ikke flytte, fortalte en kilde til People.

Daily Mail skrev at «Knives Out»-stjernen Armas avsluttet forholdet over telefon, mens en annen kilde People snakket med hevdet at bruddet var gjensidig.

«Et tøft år»

Nå åpner derimot Hollywood-stjernens lillebror, Casey Affleck (45), seg om forholdet.

- Jeg vet egentlig ikke om de har brutt med hverandre for godt eller hvordan det er. Det må de nesten svare på selv, fortalte han Entertainment Tonight denne uken.

- Sannheten er at jeg tror dette året har vært skikkelig tøft for folk som er i forhold. Jeg er singel selv, så ikke vet jeg, men det har vært utfordrende for kjærestepar, fortsatte han.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Videre skrøt 45-åringen, som er kjent fra filmer som «Manchester by the Sea» og «A Ghost Story», Armas opp i skyene. Han kalte henne «det søteste, morsomste, smarteste og mest sjarmerende mennesket».

- Hun kommer ikke til å ha noe problem med å treffe en ny mann, delte han med nettstedet.

TALENTFULLE BRØDRE: Både Casey Affleck og Ben Affleck er store navn i Hollywood. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
TALENTFULLE BRØDRE: Både Casey Affleck og Ben Affleck er store navn i Hollywood. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer

Casey trakk også frem skuespillertalentet hennes, som han mener er så bra at han tror hun vil motta en Oscar for sin rolle som Marilyn Monroe i en kommende film kalt «Blonde».

- Hun er definitivt «et catch» på alle måter. Og jeg skal være der for Ben, men jeg tror ikke han kommer til å få noen problemer heller. Rådet mitt til dem er: «tenk dere godt om, for det ikke gøy å sitte i karantene som singel».

Forlovelsesrykter

På spørsmål fra Entertainment Tonight om han tror de kan finne tilbake til hverandre, svarte Casey at han «har ingen idé», men at han synes det «er trist hvis de ikke gjør det».

Ben Affleck og Ana de Armas forelsket seg på settet til den kommende thrilleren «Deep Water».

I løpet av forholdet har de to blant annet feriert sammen på Cuba, hvor Ana kommer fra, og eksotiske Costa Rica.

I november svirret det også rykter om en forlovelse etter at 32-åringen ble observert med en diger ring på fingeren. Det viste seg imidlertid senere at ringen hadde en litt mindre romantisk forklaring. Bildene var nemlig tatt av paret på filmsettet og var altså en del av «Deep Water».

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

I 13 år var Affleck gift med skuespillerkollega Jennifer Garner (48), som han har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8) med.

Etter bruddet mellom dem i 2017 datet trebarnsfaren tv-produsenten Lindsay Shookus (39) og den 24 år yngre Playboy-modellen Shauna Sexton (23).

LES OGSÅ: Trude Mostue: Brudd etter elleve år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer