Gigi Hadid og Zayn Malik:

Slik bekreftes babynyheten

- Gleder meg til å bli bestemor.

BLIR FORELDRE: Rundt et døgn etter at ryktene om en mulig familieforøkelse for Zayn Malik og Gigi Hadid begynte å svirre i amerikansk presse, kommer bekreftelsen fra uventet hold. Foto: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Rundt et døgn etter at ryktene om en mulig familieforøkelse for Zayn Malik og Gigi Hadid begynte å svirre i amerikansk presse, kommer bekreftelsen fra uventet hold. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag kveld kunne flere amerikanske medier melde at modell Gigi Hadid (25) og popstjerne Zayn Malik (27) skulle bli foreldre for første gang. TMZ og andre medier hevdet å ha fått opplysningene bekreftet av kilder med tilknytning til familien, men hovedpersonene selv forble tause.

Det gjør de for så vidt nå også, men nyheten bekreftes nå av Yolanda Hadid - modellens mamma. De to har et nært forhold, og det er derfor ikke så overraskende at den amerikansk-nederlandske modellen er over seg av begeistring for å bli bestemor.

I et intervju med nederlandske RTL forteller hun at hun ble svært overrasket over nyheten da hun først fikk fortalt den, men at hun nå gleder seg stort.

Gleder seg

- Jeg er selvsagt veldig glad. Jeg gleder meg til å bli bestemor i september, spesielt siden jeg mistet min egen mor nokså nylig, sier hun til RTL, og fortsetter:

- Det er det fine med livet, at en sjel forlater oss og at en ny kommer inn. Vi føler oss veldig velsignede, forklarer hun.

STOLT BESTEMOR: Her poserer Yolanda Hadid med modelldøtrene Bella og Gigi. Nå gleder hun seg til å bli bestemor. Foto: NTB scanpix
STOLT BESTEMOR: Her poserer Yolanda Hadid med modelldøtrene Bella og Gigi. Nå gleder hun seg til å bli bestemor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Med det bekrefter hun ikke bare familieforøkelsen, men også at paret har termin i september.

Det sammenfaller med det amerikanske medier har meldt om at Hadid er rundt 20 uker på vei. De har derimot ikke uttalt seg om babyens kjønn foreløpig, selv om amerikanske medier hevder at det er en jente. Duoen har derimot til gode å si noe selv om den hyggelige nyheten.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Begge har vært aktive i sosiale medier den siste tiden, men det har foreløpig ikke blitt delt noe babyrelatert fra noen kanter.

Av og på

I midten av januar florerte romanseryktene nok en gang rundt et av Hollywoods mer forvirrende kjærestepar, Hadid og Malik. Første gang de var sammen var forholdet turbulent og preget av mye rykter, noe tiden etter bruddet også var.

De skulle derimot finne tilbake til hverandre igjen, og forholdet deres ble bekreftet i midten av februar i år.

Da la modellen nemlig ut et bilde av musikeren på valentinsdagen, noe mange tok som en åpenbar bekreftelse på at det igjen hadde oppstått søt musikk.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

Hadid og Malik begynte først å date i 2015, før de etter to år som kjærester endte forholdet i mars 2018.

Kort tid etter bruddet ble de to derimot observert kyssende i New York, og ifølge amerikanske medier fant de to imidlertid tilbake til hverandre i juni samme år, før de i slutten av 2018 gikk hver til sitt nok en gang. Om forholdet mellom dem vil vare denne gang, gjenstår imidlertid å se.

LES OGSÅ: Slik er hennes nye liv etter utrosjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer