Ariana Grande og Demi Lovato:

Slik bekrefter superstjernene sine nye romanser

- De er i karantene sammen.

FORELSKET: Både Demi Lovato og Ariana Grande skal være lykkelig forelsket i hver sin nye mann. Det viser de i en ny musikkvideo. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Både Demi Lovato og Ariana Grande skal være lykkelig forelsket i hver sin nye mann. Det viser de i en ny musikkvideo. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor sommer begynte ryktene å svirre om at popstjernen Ariana Grande (26) datet artisten Michael «Mikey» Foster (32).

Da duoen dukket opp arm i arm i Disneyland i februar satte det ytterligere fart på spekulasjonene. Og kun et par dager etterpå hevdet en kilde til Us Weekly at de to definitivt var kjærester.

- De har datet siden juni i fjor, fortalte kilden, ifølge nettstedet.

Nå skal derimot dette forholdet være over, men sangfuglen virker ikke å deppe av den grunn. Hun skal nemlig allerede ha fått seg ny kjæreste. Det melder flere amerikanske nettsteder, deriblant Us Weekly.

Svinger seg i dansen

Fredag slapp Ariana Grande og Justin Bieber duetten «Stuck With U», en veldedighetslåt for å støtte covid-19 situasjonen. Musikkvideoen er inspirert av mennesker som holder seg hjemme i karantene, og viser blant annet en rekke fans som danser med deres kjære innenfor husets fire vegger.

Helt mot slutten av videoen viser Grande også frem sin nye kjæreste, eiendomsmegleren Dalton Gomez, for første gang, skriver nettstedet.

I filmen danser duoen tett sammen og svinger seg rundt før de avslutter med noe som kan se ut som et kyss.

- De er i samme omgangskrets. Han var danser tidligere og de har mange felles venner. Hun har blitt raskt kjent med ham nå som de er i karantene sammen. De har tilbrakt mye tid alene hjemme, forteller en kilde til E! News.

En Instagram-fankonto kalt Dalton Gomez Fanclub har blant annet publisert disse postene av paret på sin profil:

View this post on Instagram

stuck with u 🤍

A post shared by Dalton Gomez Official Fan Club (@daltongomezfanclub) on

View this post on Instagram

Stuck with u 🤍

A post shared by Dalton Gomez Official Fan Club (@daltongomezfanclub) on

- SÅ DET VAR VIRKELIG HAM OMG, skriver en fan.

- Jeg er så glad på deres vegne, skryter en annen.

- De er så søte, mener en tredje.

Men det er ikke bare Ariana Grande og Dalton Gomez som tilsynelatende bekrefter at de er et par i den nye musikkvideoen.

COACHELLA: På søndag var det duket for den siste dagen av musikkfestivalen for i år. Ariana Grande stod for avslutningen, og gleden var stor da hun dro opp en overraskelse på scenen. I tillegg kunne publikum få høre en nyhet mange har ventet på. Vis mer

I mars dukket det opp romanserykter mellom Demi Lovato (27) og «Young and the Restless»-stjernen Max Ehrich (28).

Det hele startet med at duoen la igjen flørtende kommentarer under bildene til hverandre på Instagram, ifølge E! News.

- Demi og Max har datet i noen uker nå. De har vært i karatene sammen i Demis hus og det går veldig bra, fortalte en kilde til nettstedet.

Delte kyssebilde

Og i begynnelsen av april fikk Ehrichs fans seg en stor overraskelse da han holdt en livesending på Instagram. Da dukket nemlig plutselig Lovato opp i videoen.

Mens skuespilleren spilte piano for fansen kom artisten til syne da hun skulle pakke ham inn i et tepp - uten å være klar over at han var i full sving med en livesending.

- Jeg er live! Jeg er live!, hvisket Max til Disney-stjernen i et tydelig forsøk på å stoppe henne.

Da Lovato oppdaget hva hun var med i begynte hun først å le, før hun gjemte seg bak teppet - og skyndet seg bort fra kameraet.

Mens fansen tok dette som en bekreftelse på at duoen er kjærester, så forholdt de to seg tause. Frem til nå.

I Grande og Biebers «Stuck With U»-duett medvirker nemlig Lovato og Ehrich også. Og i videosnutten gjør de ingenting for å skjule følelsene for hverandre. Rundt tre minutter inn i videoen kan man se turtelduene danse smilende sammen på soverommet før de avslutter med et kyss.

«Confident»-stjernen har også delt kyssebildet på sin historiefunksjon på Instagram, hvor hun har over 80 millioner følgere. Sammen med et romantisk emoji har hun i tillegg tagget Max Ehrich. Såpestjernen har repostet bildet i sin story og skrevet «Jeg elsker deg» på bildet.

FORELSKET: Demi Lovato og Max Ehrich bekrefter at de er kjærester med kyssebilde (t.v) på sosiale medier etter at de dukket opp sammen i musikkvideoen til Grande og Bieber. Foto: Grab fra Instagram
FORELSKET: Demi Lovato og Max Ehrich bekrefter at de er kjærester med kyssebilde (t.v) på sosiale medier etter at de dukket opp sammen i musikkvideoen til Grande og Bieber. Foto: Grab fra Instagram Vis mer

«Kjærlighet er kjærlighet»

Demi Lovatos kjærlighetsliv har fått mye spalteplass i sladrepressen opp gjennom årene. I seks år var hun kjæreste med «That 70's Show»-stjernen Wilmer Valderrama (40), men sommeren 2016 avslørte duoen at de hadde gått hver til sitt.

Etter bruddet innledet sangfuglen først et forhold til UFC-stjernen Luke Rockhold (35) og deretter MMA-fighteren Guilherme «Bomba» Vasconcelos (34).

Hun har også vært involvert med «Bachelor in Paradise»-stjernen Mike Johnson (32) og modellen Austin Wilson (26).

Våren 2018 fortalte også «Anyone»-sangeren at hun ikke hadde noe preferanse på kjønn når det kom til dating.

- Jeg er veldig flytende og mener kjærlighet er kjærlighet. Man kan finne kjærlighet i hvilket som helst kjønn. Jeg liker friheten i å kunne flørte med hvem jeg vil, delte hun åpenhjertig med magasinet InStyle.

MANKE: I sin siste oppdateringen på Instagram, kommer Ariana Grande med en video som kan komme som et sjokk på noen. Video: @arianagrande Vis mer

LES OGSÅ: Formoe og Karlsen utsetter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer