VISTE MAGEN: Den siste tiden har gravidryktene svirret rundt Victoria's Secret-modellen Rosie Huntington-Whiteley. Torsdag valgte hun å bekrefte ryktene med dette Instagram-bildet: Foto: Skjermdump fra Instagram
VISTE MAGEN: Den siste tiden har gravidryktene svirret rundt Victoria's Secret-modellen Rosie Huntington-Whiteley. Torsdag valgte hun å bekrefte ryktene med dette Instagram-bildet: Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Rosie Huntington-Whiteley:

Slik bekrefter supermodellen babyryktene

Overrasket fansen ved å vise fram gravidmagen på Instagram.

Publisert

(Seoghør.no): Stjerneparet Rosie Huntington-Whiteley (29) og Jason Statham (49) skal bli foreldre sammen for første gang.

Huntington-Whiteley, som har vært modell for blant annet Victoria's Secret, valgte selv å røpe nyheten ved å legge ut et magebilde på Instagram-kontoen sin.

«Veldig lykkelig over å kunne dele at Jason og jeg venter barn!! Masse kjærlighet, Rosie», skriver den gravide stjernen i Instagram-innlegget.

Very happy to share that Jason and I are expecting!! Lots of love Rosie x ❤👼🏼 Photo by @jasonstatham

A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

På bildet - som er tatt av Statham - er modellen og skuespilleren kledd i bikini, og hun ser inn i kamera mens hun poserer på en idyllisk sandstrand.

Et par timer etter at bildet ble publisert, har det høstet bortimot 350 000 likerklikk.

Dét tallet kan imidlertid ikke måle seg med responsen på Instagram-bildet sangstjerna Beyoncé Knowles (35) delte forrige uke, der hun annonserte at hun og ektemannen Jay Z (47) venter tvillinger.

På kort tid ble bildet det hittil mest likte i Instagrams historie, med over ti millioner likerklikk i skrivende stund.

«Hintet» på Instagram

I tida før Huntington-Whiteley og Statham valgte å avsløre at de venter barn, ble den britiske modellen gjenstand for gravidrykter.

Ifølge Page Six begynte ryktene å svirre etter at 29-åringen viste seg i flere løstsittende plagg, og i kjølvannet av en Instagram-innlegg hun publiserte ved nyttårstider.

«Til nye begynnelser og spennende utsikter for det nye året. Ønsker alle et lykkelig og friskt 2017» skrev Huntington-Whiteley til bildet hun publiserte den gang.

Here's to fresh starts and exciting prospects for the new year. Wishing everyone a happy and healthy 2017..❤

A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Teksten fikk en rekke fans til å gå av skaftet, og spørre i kommentarfeltet om meldingen hennes var et hint om at hun var gravid.

Den vakre modellen lot det altså gå hele fem uker før hun besvarte det store spørsmålet.

Forlovet seg i fjor

Rosie Huntington-Whiteley og action-helten Jason Statham, kjent fra filmer som «Snatch» og «Transporter», har vært et av Storbritannias mest profilerte kjendispar i flere år.

Forholdet mellom de to ble først kjent våren 2010, og i januar 2016 avslørte duoen at de hadde forlovet seg.

Da paret dukket opp på Golden Globe-løperen sammen for et år siden, bar Huntington-Whiteley nemlig en iøynefallende diamantring på ringfingeren. Kort tid senere bekreftet parets talsperson overfor People at de to var forlovet.

I et intervju med The Edit i 2015 fortalte «Mad Max: Fury Road»-skuespilleren at hun hadde tenkt på å få barn med kjæresten i framtida.

- Det å ha en familie er absolutt noe jeg tenker på, uansett om jeg kommer til å bo her i Amerika eller i England. Men det er ikke alltid så enkelt som dét. Jeg har ingen anelse om hva som vil skje, men det blir interessant å finne det ut, ikke sant? sa hun i intervjuet ifølge E!News.

LES OGSÅ: Åpner seg om bruddet med Taylor Swift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer