FORELSKET IGJEN: Demi Lovato og kjæresten Luke Rockhold smilte til fotografene da de ankom arrangementet UFC 205 i New York i helgen. Foto: Scanpix
FORELSKET IGJEN: Demi Lovato og kjæresten Luke Rockhold smilte til fotografene da de ankom arrangementet UFC 205 i New York i helgen. Foto: ScanpixVis mer

Demi Lovato:

Slik bekrefter stjerneparet forholdet

Popstjernen og hennes nye kjæreste viste sin kjærlighet offentlig for første gang.

SEOGHØR.NO: I juni kom nyheten om at sangfuglen Demi Lovato (24) og skuespilleren Wilmer Valderrama (36), kjent fra TV -serien «That 70's Show,» hadde gått fra hverandre etter seks år som kjærester.

Dette avslørte duoen selv på sosiale medier.

«Etter seks år kjærlighetsfylte og vidunderlige år sammen, har vi blitt enige om å avslutte forholdet vårt. Det var en vanskelig beslutning for begge, men vi har innsett at vi har det bedre sammen som kun venner. Vi vil alltid støtte hverandre,» skrev de begge i en post på Instagram.

VISTE FØLELSER: Duoen gikk hånd i hånd. Foto: Scanpix
VISTE FØLELSER: Duoen gikk hånd i hånd. Foto: Scanpix Vis mer

Bare tre måneder senere begynte ryktene å gå om at begge to hadde funnet lykken på hver sin kant.

Mens Valderrama dro på kjærlighetsferie med ekskjæresten Minka Kelly (36), så ble «Stone Cold»-sangeren observert gjentatte ganger sammen med UFC-stjernen Luke Rockhold (31).

Lørdag bekreftet Lovato forholdet til den muskuløse kampsportutøveren da de kom hånd i hånd til UFC 205 i Madison Square Garden.

Paret smilte da de gikk forbi fotografene og gjorde ingenting for å skjule sine følelser.

- Demi synes Luke er en kul fyr og han får henne til å smile. Hun er den typen jente som tar en dag av gangen og lever i øyeblikket, sier en kilde til E!Online.com.

Både Demi og Luke postet også dette bildet av seg selv fra kampen på Instagram:

About last night..

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) onSlet med store rusproblemer

Den vakre artisten ble sammen med Valderrama kort tid etter at Demi fylte 18, og det ble lenge spekulert i om paret ville forlove seg.

I 2015 sa Demi i et intervju at hun hadde lyst til å gifte seg med sin daværende kjæreste:

- Jeg er veldig, veldig forelsket. Jeg tror vi kanskje kommer til å vente litt til, men hvis han frir i morgen, svarer jeg ja, avslørte hun i et radiointervju med kanalen ZM, ifølge In Touch magazine.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Det seks år lange forholdet mellom Demi og Wilmer tok slutt i sommer. Foto: Scanpix
SLUTT: Det seks år lange forholdet mellom Demi og Wilmer tok slutt i sommer. Foto: Scanpix Vis mer

«That 70's Show»-stjernen har nemlig vært en viktig støttespiller for Lovato som i mange år slet med selvskading, spiseforstyrrelser, rusproblemer og selvmordstanker.

Det gikk så langt at hun i 2010 ble innlagt til behandling for å få bukt med problemene.

- Jeg ruset meg på kokain minst en gang i timen og tok det med ombord på fly da jeg var på turne, har hun fortalt til Access Hollywood.

- Jeg smuglet stoffet med meg, og ventet til alle på førsteklasse hadde sovnet før jeg snek meg inn på toalettet og fikk det i meg. Jeg klarte til å med å skjule det for personen som bodde med meg og overvåket meg 24 timer i døgnet.

LES OGSÅ: Kendall Jenner slettet Instagram