Camila Mendes og Charles Melton:

Slik bekrefter «Riverdale»-stjernene forholdet

La ut romantisk bilde på Instagram.

ROMANTIKK: «Riverdale»-stjernene Camila Mendes og Charles Melton skal ha bekreftet romansespekulasjonene på Instagram. Foto: NTB Scanpix
ROMANTIKK: «Riverdale»-stjernene Camila Mendes og Charles Melton skal ha bekreftet romansespekulasjonene på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Camila Mendes (24) ble for alvor kjent for rollen som Veronica Lodge i suksesserien «Riverdale». Der spiller hun blant annet mot skuespillere som KJ Apa (21), som spiller Archie Andrews, Lili Reinhart (22), som spiller Betty Cooper, og Charles Melton (27), som spiller Reggie Mantle.

Hele «Riverdale»-gjengen har holdt tett sammen som gode venner gjennom de hittil to sesongene, og har fremdeles et tett forhold. Sesong tre har premiere den 10. oktober, og i januar er det ventet en fjerde sesong.

I mellomtiden kan fansen glede seg over en helt annen «Riverdale»-nyhet.

Charles Melton og Camila Mendes har nemlig tatt det vennskapelige forholdet et steg videre.

- De er kjærester

Ifølge Daily Mail har det lenge blitt spekulert på om duoen har hatt romantiske følelser for hverandre. Det ser det ut til at sistnevnte nå har bekreftet i sosiale medier.

mine

Et innlegg delt av camila mendes (@camimendes)

På sin Instagram-konto søndag, delte nemlig 24-åringen et bilde av seg selv og Charles der han kysser henne på pannen. Tilhørende bildet har Camila skrevet påfølgende tekst: «min».

Skal vi tro fansen og en rekke medier, deriblant Daily Mail, er dette et sikkert tegn på at de to nå er blitt kjærester.

«RIVERDALE»: Her er «Riverdale»-skuespillerne samlet i forbindelse med en presentasjon tidligere i år. Fra venstre ser vi Cole Sprouse, Camila Mendes, Casey Cott, Madeleine Mantock, KJ Apa, Lili Reinhart, Charles Melton og Vanessa Morgan. Foto: NTB Scanpix
«RIVERDALE»: Her er «Riverdale»-skuespillerne samlet i forbindelse med en presentasjon tidligere i år. Fra venstre ser vi Cole Sprouse, Camila Mendes, Casey Cott, Madeleine Mantock, KJ Apa, Lili Reinhart, Charles Melton og Vanessa Morgan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Alle visste at dere allerede datet. Lol. Til slutt valgte dere å innrømme det, skrev en under bildet som på kort tid høstet inn millioner av likerklikk.

- Jeg kan ikke tro at dere faktisk er kjærester. Har han flyttet inn til deg allerede?, skrev en annen.

Flere romanserykter

Camila og Charles er imidlertid ikke de eneste «Riverdale»-stjernene som tilsynelatende har fått romantiske følelser for hverandre.

Helt siden i fjor sommer har romanseryktene svirret rundt skuespillerduoen Lili Reinhart og Cole Sprouse (26).

De to spiller det forelskede paret Betty og Jughead i den populære ungdomsserien, og har det siste året blitt sett kyssende på fest i tillegg til å ha stilt opp på flere arrangementer sammen.

Lili og Cole deler også ofte bilder av hverandre på Instagram, og under årets Met-galla i mai gjorde duoen sin debut sammen på den røde løperen. De har også blitt observert på en rekke ferier sammen.

HAWAII-FERIE: Lili og Cole latet seg på stranda i vannkanten i vinter. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
HAWAII-FERIE: Lili og Cole latet seg på stranda i vannkanten i vinter. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
STRAND-DATE: «Riverdale»-duoen tilbrakte dagen på stranda sammen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
STRAND-DATE: «Riverdale»-duoen tilbrakte dagen på stranda sammen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Likevel har Hollywood-stjernene forholdt seg tause om forholdet.

I et intervju med motebladet Harper's Bazaar i sommer lettet derimot Lili litt på sløret om den påståtte romansen.

Lei av spekulasjoner

- For meg er det ikke ok å snakke om forholdet mitt. Jeg kommer ikke til å fortelle deg min kjærlighetshistorie. Det passer seg bare ikke akkurat nå, sa hun til bladet.

21-åringen ønsket også at fans og mediene skal holde familien hennes utenfor.

- Jeg synes det er helt sprøtt at folk sender mamma meldinger i innboksen om dette, uttalte hun.

LES OGSÅ: Disse bildene setter fart på babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer