Kylie Jenner:

Slik bekrefter hun ryktene

«Dette er så vakkert».

GRAVID: Kylie Jenner avslører at hun er gravid igjen. Foto: Splash News / NTB
GRAVID: Kylie Jenner avslører at hun er gravid igjen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kylie Jenner (24) sjokkerte verden da hun i 2018 annonserte at hun og rapperen Travis Scott (30) hadde blitt foreldre - uten å ha informert fansen om at de ventet barn.

Den siste tiden har ivrige fans spekulert i om paret er gravide på ny. Natt til onsdag norsk tid bekrefter Jenner ryktene i et innlegg på Instagram, der hun har postet en video som viser en positiv graviditetstest.

Bildeteksten består av et hvitt hjerte og en emoji av en gravid kvinne. Jenner tagget også kjæresten, som har lagt ved en rekke hjerter under innlegget. I kommentarfeltet har blant annet 24-åringens søstre ytret sin begeistring for det nyeste tilskuddet til Kardashian-Jenner-klanen.

«Gråter!!!!» skriver Kim Kardashian.

Også eldstemann i søskenflokken, Kourtney, gleder seg over nyheten:

«Dette er så vakkert», skriver hun.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

- Lykkeligste dagen i mitt liv

I videoen deler 24-åringen flere klipp fra svangerskapet. Fansen får blant annet se de første reaksjonene på familieforøkelsen, bli med paret på ultralyd og høre babyens hjerteslag.

«Er du gravid? Dette er en av de lykkeligste dagene i mitt liv», sier Kris Jenner når hun innser at hun skal bli bestemor på ny.

Videoen avsluttes med at Stormi (3), parets felles datter, kysser Jenners mage.

FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott har datteren Stormi (3) sammen, og venter nå sitt andre barn. Her er familien fotografert i 2019. Foto: NTB
FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott har datteren Stormi (3) sammen, og venter nå sitt andre barn. Her er familien fotografert i 2019. Foto: NTB Vis mer

Rykteflom

Jenner og Scott har i flere år vært av-og-på, men den siste tiden har de delt mer og mer av hverandre på sosiale medier. Ivrige fans har derfor spekulert i om den lille familien skal bli større.

En kommentar fra Kylies far, Caitlyn Jenner (71), satt imidlertid fyr på rykteflommen i august.

Under et besøk hos Toy Store i forbindelse med den pågående valgkampen - der hun stiller til valg for å erstatte den nåværende demokrat-guvernøren i California - sa hun at hennes 19. barnebarn er på vei.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

71-åringen sa imidlertid ikke hvem av barna som ventet barn, men mange tok dette som et tegn på om det er Kylie som skal ha sin nummer to - noe som nå viser seg å stemme.

Hemmelig graviditet

Paret holdt som nevnt den første graviditeten skjult for offentligheten - det til tross for massive rykter også den gang. Ikke før Stormi var født, bekreftet Jenner graviditeten. Det gjorde hun i et innlegg på Instagram, der hun blant annet skrev følgende:

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten».

Videre beklaget hun at hun holdt fansen i mørket gjennom svangerskapet.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste veien jeg kunne tenke meg».

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Slår tilbake etter latterliggjøringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer