Gigi Hadid og Zayn Malik:

Slik bekrefter hun forholdet

Romanseryktene mellom eksparet har florert siden januar. Nå har duoen funnet tilbake til hverandre nok en gang.

GJENFORENT: Fredag delte Gigi Hadid et bilde av ekskjæresten Zayn Malik i anledning valentinsdagen. Med bildet bekreftet supermodellen romanseryktene som har florert den siste tiden. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Fredag delte Gigi Hadid et bilde av ekskjæresten Zayn Malik i anledning valentinsdagen. Med bildet bekreftet supermodellen romanseryktene som har florert den siste tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av januar florerte romanseryktene nok en gang rundt et av Hollywoods mer forvirrende kjærestepar, bestående av supermodell Gigi Hadid (24) og det tidligere One Direction-medlemmet Zayn Malik (27).

Malik og Hadid skal ha gått hver til sitt i desember 2018, og i etterkant av bruddet skapte 24-åringen overskrifter for sin relasjon til «The Bachelorette»-stjernen Tyler Cameron (27).

Forholdet mellom Hadid og Cameron tok imidlertid slutt i oktober i fjor, og nå har supermodellen gått tilbake til ekskjæresten.

Sammen igjen

Det bekrefter hun i et innlegg på Instagram i anledning valentinsdagen, som ble markert i inn- og utland på fredag. Innlegget er imidlertid ikke delt på Hadids offisielle Instagram-profil, men på hennes andre profil - med navn Gisposable. Her deler supermodellen bare bilder tatt med et engangskamera.

Bildet viser Malik posere foran kamera, og Hadid skrev følgende til bildet:

- Hei, Valentin. Z på gården. Desember 2019.

Bildet har allerede rukket å fange oppmerksomheten til Hadids 214 000 følgere, og flere virker å være overlykkelige over gjenforeningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer