Gigi Hadid og Zayn Malik:

Slik bekrefter hun forholdet

Romanseryktene mellom eksparet har florert siden januar. Nå har duoen funnet tilbake til hverandre nok en gang.

GJENFORENT: Fredag delte Gigi Hadid et bilde av ekskjæresten Zayn Malik i anledning valentinsdagen. Med bildet bekreftet supermodellen romanseryktene som har florert den siste tiden. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Fredag delte Gigi Hadid et bilde av ekskjæresten Zayn Malik i anledning valentinsdagen. Med bildet bekreftet supermodellen romanseryktene som har florert den siste tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av januar florerte romanseryktene nok en gang rundt et av Hollywoods mer forvirrende kjærestepar, bestående av supermodell Gigi Hadid (24) og det tidligere One Direction-medlemmet Zayn Malik (27).

Malik og Hadid skal ha gått hver til sitt i desember 2018, og i etterkant av bruddet skapte 24-åringen overskrifter for sin relasjon til «The Bachelorette»-stjernen Tyler Cameron (27).

Forholdet mellom Hadid og Cameron tok imidlertid slutt i oktober i fjor, og nå har supermodellen gått tilbake til ekskjæresten.

Sammen igjen

Det bekrefter hun i et innlegg på Instagram i anledning valentinsdagen, som ble markert i inn- og utland på fredag. Innlegget er imidlertid ikke delt på Hadids offisielle Instagram-profil, men på hennes andre profil - med navn Gisposable. Her deler supermodellen bare bilder tatt med et engangskamera.

Bildet viser Malik posere foran kamera, og Hadid skrev følgende til bildet:

- Hei, Valentin. Z på gården. Desember 2019.

View this post on Instagram

HEY VALENTINE Z on the farm ♡ Dec 2019

A post shared by Gi’sposables 📸 (@gisposable) on

Bildet har allerede rukket å fange oppmerksomheten til Hadids 214 000 følgere, og flere virker å være overlykkelige over gjenforeningen.

- Gift dere og få mange barn, skriver en bruker.

- Herregud, jeg er så glad på deres vegne Gigi og Zayn. Vær så snill, vær lykkelige for alltid. Gratulerer med valentinsdagen, skriver en annen.

- DE ER SAMMEN IGJEN, JEG GRÅTER, skriver en tredje.

Flere av fansen benyttet også anledningen til å etterspørre et bilde av duoen sammen. Ifølge Elle delte Hadid også det samme innlegget i historiefunksjonen på sin offisielle Instagram-profil - der hun har nesten 52 millioner følgere.

I skrivende stund har verken Gigi eller Zayn kommentert gjenforeningen.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

- Alltid elsket Zayn

Ryktene om en gjenforening mellom ekskjærestene oppsto etter at de ble observert hånd i hånd under Maliks bursdagsfeiring i midten av januar. Hadids tilsynelatende bekreftelse kommer bare en måned etter at en kilde bekreftet til E! News at duoen hadde funnet tilbake til hverandre.

- Gigi og Zayn ble sammen rett før juleferien i desember. Zayn har tatt kontakt med Gigi den siste måneden og hun har gitt ham en ny sjanse, fortalte kilden den gang.

Videre påpekte kilden at bruddet mellom dem virkelig var noe de behøvde, og at Hadid alltid har elsket Malik.

2020: Romanseryktene mellom Gigi Hadid og Zayn Malik fikk raskt fart på seg etter at de i midten av januar ble observert sammen i New York. Foto: NTB Scanpix
2020: Romanseryktene mellom Gigi Hadid og Zayn Malik fikk raskt fart på seg etter at de i midten av januar ble observert sammen i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Zayn har jobbet med musikken og fokusert på helsen sin, og han er på et godt sted for tiden, fortsatte kilden.

Ifølge kilden var supermodellens familie overlykkelig over å se de to turtelduene sammen igjen.

- Alle er glade på deres vegne, og Yolanda og Bella har alltid elsket Zayn. De har alltid behandlet ham som en del av familien.

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

Av-og-på forhold

Hadid og Malik begynte først å date i 2015, før de etter to år som kjærester endte forholdet i mars 2018.

Den gang delte paret hvert sitt innlegg på Twitter hvor de bekreftet bruddet.

- Gigi og jeg hadde et utrolig meningsfylt, kjærlig og morsomt forhold og jeg har en enorm mengde respekt og tilbedelse for Gigi som både kvinne og venn. Hun har en så utrolig sjel, skrev Malik den gang, og fortsatte:

- Jeg er takknemlig overfor fansen vår for å respektere denne vanskelige avgjørelsen og vårt privatliv på dette tidspunktet. Vi skulle ønske at denne nyheten kunne komme fra oss først. Vi elsker dere alle.

AV-OG-PÅ: Gigi Hadid og Zayn Malik har funnet tilbake til hverandre nok en gang etter flere år med et av-og-på forhold. Her avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix
AV-OG-PÅ: Gigi Hadid og Zayn Malik har funnet tilbake til hverandre nok en gang etter flere år med et av-og-på forhold. Her avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hadid på sin side fulgte opp med sitt eget Twitter-innlegg hvor hun åpnet opp om bruddet med Malik.

- Uttalelser om brudd virker ofte upersonlige fordi det egentlig ikke er noen måte å sette ord på hva to mennesker opplever sammen i løpet av noen år. Ikke bare i forholdet, men i livet generelt, skrev Hadid.

- Jeg er evig takknemlig for kjærligheten, tiden og livslærdommen som Z og jeg delte. Jeg vil bare det beste for ham, og vil fortsette å støtte ham som en venn som jeg har en enorm respekt og kjærlighet for, fortsatte hun.

Kort tid etter bruddet ble de to observert kyssende i New York, og ifølge Daily Mail fant de to imidlertid tilbake til hverandre i juni samme år, før de i slutten av 2018 gikk hver til sitt nok en gang. Om forholdet mellom dem vil vare denne gang, gjenstår imidlertid å se.

LES OGSÅ: Vil fjerne tatoveringene av eksen etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer