Olivia Munn og John Mulaney:

Slik bekrefter hun fødselen

Den amerikanske skuespilleren Olivia Munn ble mamma for første gang.

BEKREFTER: Olivia Munn bekrefter at hun har blitt mamma. Det gjør hun på Instagram. Foto: Christine Chew / Shutterstock / NTB
BEKREFTER: Olivia Munn bekrefter at hun har blitt mamma. Det gjør hun på Instagram. Foto: Christine Chew / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke meldte kjendisnettstedet TMZ at den amerikanske skuespilleren Olivia Munn (41) og John Mulaney hadde fått sitt første barn sammen.

Ifølge nettstedet skal barnet ha blitt født i slutten av november, drøyt to måneder etter at Mulaney fortalte om forholdet til Munn og samtidig kunne fortelle at de ventet barn sammen.

Første juledag kunne Munn bekrefte at hun har blitt mor til en liten gutt.

Avslører navnet

Det er på Instagram «The Predator»-stjernen nå bekrefter den gledelige nyheten. Lørdag dukket det nemlig opp et bilde av en liten baby med blå lue på hodet inne på skuespillerens profil.

I bildeteksten ønsker hun følgerne sine god jul. Hun avslører også at sønnen har fått navnet Malcolm Hiệp Mulaney.

Babyen ble med det født kun et halvt år etter at det ble kjent at John Mulaney hadde bestemt seg for å skilles fra kona Annamarie Tendler (36) etter syv års ekteskap.

Mulaney var på tidspunktet nylig utskrevet fra en rehabiliteringsklinikk, hvor han fikk hjelp med et langvarig rusproblem. Ryktene om forholdet til Munn oppsto kun dager etter at skilsmissen ble kjent.

- Knuser hjertet mitt

Det er ikke kjent hvorvidt Mulaney og ekskona endte forholdet en tid før skilsmissen ble kjent for offentligheten. Ekskona kommenterte imidlertid nyheten via en representant til Us Weekly kort tid etter.

- Det knuser hjertet mitt at John har bestemt seg for å avslutte ekteskapet vårt, sa hun i mai.

SKILLES: John Mulaney søkte i sommer om å skilles fra kona Annamarie Tendler. Foto: Greg Allen / INVISION / NTB
SKILLES: John Mulaney søkte i sommer om å skilles fra kona Annamarie Tendler. Foto: Greg Allen / INVISION / NTB Vis mer

Videre ønsket hun Mulaney lykke til videre med rehabiliteringen. Han har fra ung alder slitt med rusavhengighet, men har i perioder vært rusfri. Komikeren har flere ganger vært åpen om avhengigheten.

Han nevnte også rusproblemene da han i september bekreftet at han datet Olivia Munn.

- Jeg gikk inn i dette forholdet, som har vært veldig vakkert, med en fantastisk person som har håndtert den ikke-kokainifiserte delen av meg. Det har vært helt utrolig. Hun har holdt meg i hånden gjennom helvetet, sa han da han gjestet Seth Meyers talkshowprogram.

Han gir Olivia mye av æren for at han har klart å stå i kampen mot egne rusproblemer i år.

- Olivia og denne babyen har hjulpet til å redde meg fra meg selv i denne tidlige reisen ut av behandling, sa han.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Snakket ut

Da det ble kjent at Munn og Mulaney ventet barn sammen, begynte spekulasjoner rundt forholdet å spre seg raskt.

I et lengre intervju med Los Angeles Times i høst, snakket Olivia Munn ut om forholdet til komikerkjæresten, og ryktene som har oppstått.

- De tror de kjenner forholdet vårt så godt. I realiteten gjør de ikke det. Det finnes ingen mulighet for at noen kan vite hvordan hans forhold har vært, eller hvordan vårt forhold er, sa hun.

Hun mente videre at hun ved å si noe som helst risikerer å bli anklaget for å ikke fortelle sannheten.

- Den eneste måten for meg å vinne, er å trekke meg tilbake og ikke delta i dette spillet. Av en eller annen grunn er det enklere å anklage meg, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Uløst julemysterie hjemsøker USA

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer