Emma Roberts (29):

Slik bekrefter hun fødselen

«Scream Queens»-stjernen deler første bilde av sønnen.

NYBAKT MAMMA: Skuespiller Emma Roberts (29) ble nylig mamma for første gang. Nå viser hun stolt frem den nyfødte. Foto: NTB
NYBAKT MAMMA: Skuespiller Emma Roberts (29) ble nylig mamma for første gang. Nå viser hun stolt frem den nyfødte. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i august Hollywood-skuespiller Emma Roberts (29) kunngjorde at hun og kjæresten Garrett Hedlund (36) ventet sitt første barn sammen.

Roberts har tidligere delt lite av sitt privatliv, og overrasket mildt sagt sine nesten 16 millioner følgere på Instagram da hun delte nyheten.

«Meg ... og mine to favorittgutter», skrev hun i innlegget, og avslørte med det at paret ventet en gutt. Siden har 29 - åringen delt flittig av babymagen i sosiale medier.

Og rett før nyttår ble det kjent at barnet hadde kommet. Det meldte blant andre TMZ og E! Online.

- Alle er sunne og friske, fortalte en kilde til E! Online da.

Samtidig ble det avslørt at gutten hadde fått navnet Rhodes.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Deler privat bilde

Den nybakte moren har derimot ventet til denne uken med å bekrefte den gledelige nyheten selv.

Tirsdag delte «American Horror Story»-stjernen det første bildet av sin nyfødte sønn, som hun altså ønsket velkommen sent i fjor.

«Takk 2020 for at du fikk én ting riktig», skrev skuespilleren på Instagram, til et bilde av seg selv og den nyfødte.

Roberts valgte også å avsløre barnets fulle navn, og skrev videre i bildeteksten: «Vårt sterke lys Rhodes Robert Hedlund.»

Ifølge People ønsket stjerneparet å vente litt med å kunngjøre at sønnen var kommet til verden, på grunn av den pågående pandemien. Ifølge Peoples kilde tar paret pandemien svært alvorlig, og ønsket å unngå at folk kom innom på besøk for å være helt på den trygge siden.

Poserte med babymagen

Ikke så lenge før fødselen ble for øvrig Emma Roberts den første gravide kvinnen på forsiden av Cosmopolitan, da hun stilte opp i desemberutgaven.

I utgaven fortalte skuespilleren om følelsen av å skulle fylle 30 år i februar, og hvordan hun egentlig ønsket å være gift og få barn i første halvdel av 20-årene.

- Da jeg var 16 tenkte jeg at da jeg ble 24 år skulle jeg være gift og ha barn, men da jeg ble 24 var jeg sånn: «Husker du da jeg sa at jeg ville være gift og ha barn nå?», sa skuespilleren til magasinet.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Da skuespilleren først ble gravid i 2020, ønsket hun egentlig å holde svangerskapet hemmelig - i frykt for at noe skulle gå galt underveis.

- Jeg ville ikke lage store planer i tilfelle det ikke skulle gå riktig vei, så jeg fortalte det bare til familien min. Denne graviditeten har fått meg til å innse at den eneste planen man kan ha, er ingen plan, la hun til i intervjuet med Cosmopolitan.

Vanskelig tid

Bare for noen år siden fikk 29-åringen nemlig beskjed om at hun hadde hatt udiagnostisert endometriose siden tenårene, noe som antageligvis hadde påvirket fruktbarheten hennes. Skuespilleren hadde lenge vært uvitende om hva problemet var før hun ble diagnostisert med sykdommen.

BABYLYKKE: Skuespilleren Garrett Hedlund (36) og Emma Roberts (29) fikk barn, kun ett år etter dating. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB.
BABYLYKKE: Skuespilleren Garrett Hedlund (36) og Emma Roberts (29) fikk barn, kun ett år etter dating. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB. Vis mer

- Jeg fikk beskjed om at jeg burde fryse eggene mine eller se på andre alternativer, sa skuespilleren i Cosmopolitan-intervjuet.

«Endometriose er en tilstand der endometrievev ligger feilplassert på andre steder i kroppen enn i livmoren, vanligvis på forskjellige steder i bukhulen. Det er en smertefull tilstand som rammer kvinner, og kan føre til smerter og ufrivillig barnløshet», skriver Lommelegen.

«Scream Queens»-skuespilleren valgte å følge legens råd og frøs ned eggene sine, noe hun beskrev som «en vanskelig prosess».

- Da jeg fant ut hvordan det stod til med fruktbarheten min ble jeg ganske overrasket. Det føltes så permanent, og merkelig nok følte jeg at jeg hadde gjort noe galt, delte hun med Cosmopolitan.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser hun ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer