Paris Hilton:

Slik bekrefter hun endelig forholdet

- Kyssene dine er magiske.

LYKKELIG FORELSKET: Første gang Paris Hilton ble sett med sin nye kjæreste Carter Reum var under årets Golden Globe Awards. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG FORELSKET: Første gang Paris Hilton ble sett med sin nye kjæreste Carter Reum var under årets Golden Globe Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av januar gikk Golden Globe Awards av stabelen i Los Angeles. På etterfesten ble Paris Hilton (39) sett kyssende på det Us Weekly omtalte som hennes nye kjæreste, entreprenøren Carter Reum (39).

- De var helt oppslukt av hverandre og gjorde ingenting for å skjule forholdet, fortalte et øyenvitne til nettstedet den gang.

Gjorde forholdet Insta-offisielt

Selv forholdt den norskættede stjernen seg taus om ryktene før hun i februar hevdet at hun var lykkelig som singel.

- Det føles godt å ikke ha noen som kontrollerer meg. Når man dater visse folk er tillit alltid en risiko, og jeg har en frykt for at hvis jeg reiser ut av byen, så gjør de noe jeg blir flau over, fortalte hun til Cosmopolitan, og la til:

- Jeg føler meg heldig nå som slipper å tenke på dette fordi det bare er meg.

Nå har derimot pipa fått en annen låt.

OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Video: Marie Røssland Vis mer

Torsdag bekrefter nemlig Hilton at hun har kjæreste, og som tidligere antatt har de vært sammen en god stund.

På Instagram deler hun en video hvor hun kysser en mann og skriver følgende:

- Gratulerer med jubileet, min elskede. Å lage minner med deg er det beste jeg vet. Kyssene dine er magiske. Jeg elsker å være din og å vite at du er min.

Selv om ikke Reum er tagget i innlegget, så skriver flere amerikanske medier, deriblant E! News, at det er ham som er avbildet.

Feiret nyttår sammen

Paris' kjæreste skal være en veletablert forretningsmann. I 2007 lanserte han vodkaen VEEV Spirits sammen med sin bror Courtney Reum, og fire år senere dukket selskapet opp på listen til magasinet Inc under «de 500 raskest voksende selskap», ifølge Us Weekly.

Etter at duoen ble observert sammen på Golden Globe-festen i januar, fortalte en kilde til E! News følgende:

- Han er kjent i Hollywood. De har datet i litt over en måned.

- De er veldig lykkelige sammen. De møttes via felles venner og alle sier de er det perfekte par, fortalte en annen kilde til nettstedet.

Videre skrev E! News at duoen hadde feiret nyttårsaften sammen med Reums familie, og at de alle «elsket» Paris Hilton.

- Jeg er en fantastisk kvinne

I november 2018 brøt Paris forlovelsen med kjæresten gjennom to år, Chris Zylka (34). Den fire år yngre skuespilleren og modellen hadde fridd til milliardærarvingen bare ti måneder tidligere, og Hilton var den gang tilsynelatende fra seg av glede.

- Jeg sa ja. Jeg er så lykkelig over å være forlovet med mitt livs kjærlighet. Han er min beste venn og sjelevenn, jublet hun blant annet på sosiale medier etter frieriet.

Men så, bare ti måneder etter frieriet, var bruddet et faktum.

I begynnelsen av april avslørte 39-åringen at hun slett ikke angrer på at hun avlyste bryllupet med sin tidligere «sjelevenn».

- Nei, mitt livs beste valg var å bryte forlovelsen. Jeg tror ikke han var den rette, og jeg synes jeg er en fantastisk kvinne som fortjener en person som er like fantastisk. Det føltes bare ikke riktig, fortalte hun, ifølge Contact Music.

- Jeg har jobbet altfor hardt til bare å gi livet mitt til noen. Det må være til en som er perfekt.

Fra HBOs Golden Globe-nachspiel 2018 Vis mer

LES OGSÅ: Dette kravet stilte hun før date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer