Kylie Minogue:

Slik bekrefter hun den nye romansen

Delte romantisk bilde sammen med sin nye flamme på Instagram.

FORESLKET: Både Kylie Minogue og kjæresten Paul Solomons har postet kyssebilde på Instagram. Duoen skal ha blitt introdusert for hverandre i februar via felles venner i underholdningsbransjen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
FORESLKET: Både Kylie Minogue og kjæresten Paul Solomons har postet kyssebilde på Instagram. Duoen skal ha blitt introdusert for hverandre i februar via felles venner i underholdningsbransjen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april begynte ryktene å svirre om at Kylie Minogue (49) hadde funnet lykken med Paul Solomons, som er kreativ direktør for det britiske motebladet GQ.

Nyheten kom ett år etter at hun brøt forlovelsen med den 19 år yngre skuespilleren Joshua Sasse (30).

- Klar for å gå videre

The Sun skrev at popprinsessen og Solomon hadde tilbrakt mye tid sammen den siste perioden, og at han hadde vært en god støtte for henne etter at forholdet til Sasse tok slutt i februar i fjor.

- Kylie har det ikke travelt med med å gå inn i et seriøst forhold, men hun nyter definitivt oppmerksomheten, sa en kilde til avisen, og fortsatte:

- Det er ingen hemmelighet at hun følte seg veldig trist og sårbar etter bruddet. Hun trengte tid for seg selv, men nå føler hun seg klar for å gå videre.

Nå bekrefter også popstjernen selv forholdet til Solomons, som skal være i midten av 40-årene, ifølge Daily Mail.

Mandag publiserte nemlig Kylie dette søte bildet av seg selv og Paul på Instagram:

I ❤️ NY

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

«Jeg elsker New York», har hun skrevet som tekst.

Hyggelige kommentarer

En rekke fans virker også å være svært lykkelige på sangfuglens vegne, og gratulasjonene og de hyggelige kommentarene strømmer inn under kyssebildet.

- Bra jobba, Kylie Minogue. Jeg håper han behandler deg bra. Gud velsigne dere begge, kommenterer brukeren sineadoneill.lovestowrite.

- Jeg er så glad. De er så forelsket, jubler vickypearce007.

- Paul Solomons fra Churhill Park... Jøss, det er en gjensyn fra fortiden. Virker som om han har gjort det bra. Veldig hyggelige nyheter, skriver always.love_life.

- Dette bør vær ekte. Hvis ikke kommer all fansen din til å drepe ham. Glad for å se deg lykkelig. Jeg ønsker deg alt det beste, Kylie, deler aklcos.

- Jeg er så glad på dine vegne. Du fortjener litt kjærlighet. Du fortjener faktisk masse kjærlighet. Herlig å se deg lykkelig igjen, mener woodiebuzz_.

Da Minogue fylte 50 år den 28. mai, delte hun et bilde av seg selv kyssende på Solomons. Han delte også akkurat det samme bildet på sin Instagram-profil.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Birthday girl 📸

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

«Bursdagsjente», skrev de begge den gang som tekst til svarthvitt-bildet.

- Livet er fantastisk

Tre uker etter at sangfuglen fylte 50 år, åpnet hun seg til The Sun om hvordan det føltes.

- Livet er, jeg vil ikke si litt, jeg vil si veldig mye bedre. Livet er fantastisk. Tolk det som du vil, sa hun til den britiske tabloidavisen den gang.

På dette tidspunktet hadde hun datet Solomons i rundt et par måneder i all hemmelighet.

- Jeg gifter meg kanskje. Eller kanskje ikke. Jeg har sagt at: «Ekteskapet kanskje ikke er noe for meg», men en annen del av meg tenker: «Kanskje det er det». Jeg vet ikke.

Ifølge Daily Mail er Solomons mellom 43 og 44 år gammel. Han har en bachelorgrad i grafisk design fra Nottingham Trent University, og har også tidligere jobbet for magasinet Marie Claire.

På Instagram poserer han sammen med Hollywood-stjerner som Lana Del Rey (32), Bella Hadid (21) og Cara Delevingne (25).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Utroskapsrykter

Det er nå 14 måneder siden Kylie Minogue brøt forlovelsen med Joshua Sasse. Bruddet skal ha kommet i kjølvannet av Kylies mistanker om utroskap, og i februar avslørte sangfuglen at hun fikk et nervøst sammenbrudd etter at forholdet tok slutt.

Likevel nekter den talentfulle artisten for at hennes siste album «Golden» handler om kjærlighetssorg.

VAR FORLOVET: Kylies eks-forlovede var 20 år yngre enn henne. Duoen var sammen i to år, men forholdet tok slutt i fjor etter rykter om utroskap. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
VAR FORLOVET: Kylies eks-forlovede var 20 år yngre enn henne. Duoen var sammen i to år, men forholdet tok slutt i fjor etter rykter om utroskap. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg var ganske knust, og følte meg ikke spesielt sterk på et visst tidspunkt. Vi har alle vært gjennom dette og vet hvordan det er, men jeg har en tendens til å komme meg ganske raskt på beina igjen. Jeg er pragmatisk når det kommer til slike ting.

- Med hjerte og humor ser albumet rasjonelt på hvor jeg er i dag. Jeg håper dere kan føle at det ikke handler om skyld. Jeg klandrer ikke noen. Jeg ser bare nøye etter hvor jeg tror jeg er i livet mitt, forklarte hun til bladet Attitude i mars.

LES OGSÅ: - Jennifer Aniston dater to menn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer