Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

Slik bekrefter hun bruddet

Slutt mellom Elizabeth Hurley og cricket-stjernen Shane Warne.

SEOGHØR.NO: I 2011 forlovet Elizabeth Hurley (48) seg med den australske cricket-stjernen Shane Warne (44). Nylig dukket skuespilleren opp uten sin forlovelsesring, og nå bekrefter briten at de to ikke lenger er sammen.

- Beklager til mine lojale Twitter-følgere for stillheten rundt de siste hendelsene. For smertefullt og personlig til å dele akkurat nå, skrev Hurley på Twitter onsdag ettermiddag.

Uten forlovelsesringen

Paret hadde lenge et avstandsforhold og pendlet mellom skuespillerens hjem i England og Warnes bolig i Melbourne, Australia. Den lange avstanden skal ha slitt på forholdet.

AVSTANDSFORHOLD: Elizabeth og Shane har pendlet mellom London og Melbourne. Foto: All Over Press
AVSTANDSFORHOLD: Elizabeth og Shane har pendlet mellom London og Melbourne. Foto: All Over Press Vis mer

Tirsdag ble Elizabeth fotografert utenfor sitt hjem i London - uten den blå safir-ringen hun fikk av Shane.

Vil redde forholdet

Cricketspilleren er derimot mer optimistisk og håper å kunne jobbe med forholdet.

- Noen av artiklene er bare tull. Ja, vi jobber med noen private ting akkurat nå, men vi kaster ikke inn hånkle ennå.

HETT PAR: Hugh Grant og Elizabeth Hurley var kjærester i 13 år før det ble slutt i år 2000. Paret er fremdeles nære venner, og Grant er gudfar til sønnen hennes Damian. Foto: All Over Press
HETT PAR: Hugh Grant og Elizabeth Hurley var kjærester i 13 år før det ble slutt i år 2000. Paret er fremdeles nære venner, og Grant er gudfar til sønnen hennes Damian. Foto: All Over Press Vis mer

Hurley var sammen med «Notting Hill»-stjernen Hugh Grant fra 1987 til 2000. Hun giftet seg med Arun Nayar i 2007, men forholdet tok slutt fire år senere. I april 2002 fikk hun sønnen Damian etter en affære med millionæren Steve Bing.

LES OGSÅ: Begge var utro mot hverandre