Lea Michele er gravid:

Slik bekrefter hun babynyheten

- Så takknemlig, skriver stjernen.

VENTER BARN: Lea Michele og ektemannen Zandy Reich skal bli foreldre. Foto: NTB scanpix
VENTER BARN: Lea Michele og ektemannen Zandy Reich skal bli foreldre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken florerte det rykter om at «Glee»-stjernen Lea Michele (33) var gravid med ektemannen Zandy Reich (37). E! News, People og Hollywood Reporter hevdet å ha fått nyheten bekreftet av ikke-navngitte kilder.

- De har alltid ønsket å bli foreldre, avslørte en kilde til magasinet.

Det er imidlertid først nå at skuespilleren bekrefter at ryktene er sanne. I et innlegg på Instagram deler 33-åringen et bilde av seg selv hvor hun holder rundt sin voksende gravidmage.

Se dette innlegget på Instagram

So grateful 💛

Et innlegg delt av Lea Michele (@leamichele)

«Så takknemlig», skriver Michele til bildet.

I skrivende stund har innlegget fått over en million likerklikk, og gratulasjonene strømmer inn til den vordende moren.

Tidligere «Glee»-kollega Naya Rivera (33) er blant dem som gratulerer stjernen.

«Jeg elsker dette. Du kommer til å bli en flott mor», kommenterer Rivera.

Romantisk bryllup

Michele ble kjent gjennom rollen som Rachel Berry i musikalserien «Glee». Hun traff i 2017 presidenten av klesfirmaet AYR, Zandy Reich, og paret forlovet seg i 2018.

Ett år senere ga paret hverandre sine ja i en hemmelig seremoni i Napa i California.

Michele har imidlertid delt flere bilder av seg og ektemannen på Instagram. Hun delte også nylig en video fra bryllupet deres, for å markere deres ett års bryllupsdag.

Se dette innlegget på Instagram

1 year ❤️

Et innlegg delt av Lea Michele (@leamichele)

Videoen viser et stort, delvis utendørs bryllup. Paret stråler under det som så ut til å være et svært romantisk bryllup.

Fansen jubler over den angivelige familieforøkelsen, og mange er nok glade for at kjærligheten blomstrer for Michele. I 2013 mistet hun nemlig kjæresten sin, «Glee»-kollega Cory Monteith (31).

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Han døde etter en overdose, noe som etterlot Michele i bunnløs sorg. Flere ganger har hun snakket ut om den tunge tiden etter hans død, og 33-åringen har blant annet vist frem to tatoveringer hun har tatt som hyllest til ekskjæresten.

Den kanadiske skuespilleren var åpen om sitt problematiske forhold til rus. I 2011 fortalte han i et intervju at han begynte å slite med stoffmisbruk i 13-årsalderen. Allerede som 19-åring oppsøkte han en rehabiliteringsklinikk for første gang.

TRAGISK BORTGANG: Det har snart gått syv år siden sjokkbeskjeden om at Cory Monteith var funnet død. Skuespilleren etterlot venner, nær familie og kjæresten Lea Michele i stor sorg. Foto: NTB Scanpix
TRAGISK BORTGANG: Det har snart gått syv år siden sjokkbeskjeden om at Cory Monteith var funnet død. Skuespilleren etterlot venner, nær familie og kjæresten Lea Michele i stor sorg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hormonsykdom

Michele har også tidligere avslørt at hun lider av hormonsykdommen polycystisk ovariesyndrom (PCOS), som gjør at det blir dannet mange små cyster på eggstokkene. Det forstyrrer eggstokkenes funksjon og skaper hormonforstyrrelser og økt nivå av mannlige kjønnshormoner.

På grunn av forstyrrelsene kan derfor kvinner med sykdommen ha vanskelig for å bli gravide. Det er derfor ekstra gledelig at Michele nå tilsynelatende skal bli mamma for første gang.

33-åringen har tidligere forklart at hun ble diagnostisert med PCOS da hun var på toppen av «Glee»-karrieren, men at hun ikke ønsket å gå på medikamenter.

- Jeg forsto ikke hva som skjedde. Alt alle ville gjøre, var å gi meg mer medisiner. Jeg har ikke problemer med at folk har behov for, eller ønsker å ta medisiner, men for min del kjente jeg at noe ikke var rett. Jeg følte at medisiner ikke skulle være den endelige kuren for meg, sa hun den gangen.

VAR SYK: En av «Paradise Hotel»-deltakerne, Yasmine San Miguel, forteller om sykdommen som preget henne for noen år siden. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

For å få bukt med symptomene valgte Michele i stedet for å holde seg til en sunn og aktiv livsstil. Hun forteller også at symptomene hennes var milde og at hun følte seg heldig.

LES OGSÅ: Deler sjeldent bilde av barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer