Taylor Lautner:

Slik bekrefter han sitt nye forhold

«Twilight»-stjernen er ikke lenger singel.

NYTT PAR: I september ble Taylor Lautner avbildet med Taylor Dome på The Rams-kamp i Los Angeles, men den gang visste ingen hvem den mystiske jenta var. Nå avslører skuespilleren at de er kjærester. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR: I september ble Taylor Lautner avbildet med Taylor Dome på The Rams-kamp i Los Angeles, men den gang visste ingen hvem den mystiske jenta var. Nå avslører skuespilleren at de er kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter sitt gjennombrudd, som varulven Jacob, i de populære «Twilight»-filmene ble Taylor Lautner (26) raskt en av Hollywoods mest ettertraktede menn.

Nå er ikke kjekkasen lenger noen ensom ulv.

Søndag gjorde nemlig Lautner forholdet til sin nye kjæreste, Taylor Dome, offisielt ved å poste et bilde av henne på Instagram - hvor han kysser henne på kinnet.

View this post on Instagram

#tunesquad 🎯❤️

A post shared by Taylor Lautner (@taylorlautner) on

#Tunesquad, har han skrevet under bildet, hvor de er kledd i matchende Tune Squad-antrekk fra filmen «Space Jam», etterfulgt av en hjerte-emoji.

Hollywood-stjernens nye kjæreste, som altså også heter Taylor, er sykepleierstudent og venninne av skuespillerens søster, ifølge People.com.

Også Dome postet et bilde fra Halloween av seg selv og Lautner på Instagram søndag:

View this post on Instagram

Happy Halloweekend🎃🕸

A post shared by TAY🎀 (@taydome) on

Hun skal også ha bekreftet forholdet på Instagram-stories hvor hun poserte sammen med en annen festdeltager som var utkledd som Jacob fra «Twilight».

- Vent, er ikke dette kjæresten min??? skal hun ha skrevet sammen med bildet, ifølge nettstedet.

Mens det er første gang Taylor Lautner deler nyheten om forholdet med sine nesten fem millioner Instagram-følgere, så postet Dome også et bilde hvor han kysser henne på kinnet allerede i september.

- Det er bryllupssesong (Ikke vårt bryllup da. Hehe), skrev han til bildet.

View this post on Instagram

ITS WEDDING SZN (Not ours tho hehe)

A post shared by TAY🎀 (@taydome) on

I august gjennomgikk Lautners lillesøster og Domes venninne, Makena Lautner (20), en hjerteoperasjon. I den anledning postet begge bilder av seg selv hvor de kysser pasientens panne.

- Hjerteoperasjon nummer to var en MASSIV suksess. Jeg kunne ikke sett mer opp til denne lille/ikke så lille jenta. Du er mye modigere enn meg. Elsker deg så høyt, skrev Makenas berømte storebror.

Mens Dome hyllet hennes styrke og tro på Gud i sin post.

Begge Instagram-postene ble delt den tiende august, noe som kan tyde på at de besøkte Makena sammen, og derfor kanskje også har datet siden den gang.

Datet flere skuespillere

Lautner ble singel sommeren 2017 etter å ha datet «American Horror Story»-stjernen Billie Lourd (26) i åtte måneder, ifølge People.

I rundt to år var han også kjæreste med den seks år eldre skuespiller-kollegaen Marie Avgeropoulos (32), men høsten 2014 tok forholdet slutt.

Han har tidligere vært sammen med sangfuglen Taylor Swift (28), og modellen og skuespilleren Lily Collins (29).

LES OGSÅ: Ola-Conny fant lykken med 17 år yngre kvinne