Slik bekrefter Diaz forholdet

Fant lykken med musikerstjerne, og viste seg hånd i hånd i New Yorks gater.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Cameron Diaz (41) har lenge vært en av Hollywoods heiteste ungkarskvinner - men ikke nå lenger.

Kjærlighetsryktene har lenge svirret rundt skuespilleren og «Good Charlotte»-medlem Benji Madden (35), og nå bekrefter det ferske paret forholdet da de gikk hånd i hånd i New York.

De to så svært forelsket ut, og klarte ikke å ta øynene fra hverandre.

- Cameron er veldig betatt av ham. Hun liker villstyringer, men Benji er egentlig snill på innsiden, sier en kilde til nettstedet X17.

Benji Madden har tidligere vært kjæreste med den australske skjønnheten Sophie Monk (34), hotellarving Paris Hilton (33) og tidligere Playboy-modell Holly Madison (34).

BRØDRE: Benji Madden er tvillingbroren til Joel Madden, som er gift med reality-babe Nicole Richie (32). Her fra MTV Video Music Awards i 2011. Foto: Stella Pictures
BRØDRE: Benji Madden er tvillingbroren til Joel Madden, som er gift med reality-babe Nicole Richie (32). Her fra MTV Video Music Awards i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

Diaz har på sin side datet flere Hollywood-kjekkaser, deriblant Justin Timberlake (33), skuespiller Matt Dillon (50), filmprodusent Carlos de la Torre, artist og skuespiller Jared Leto (42) og baseballspiller Alex Rodriguez (38).

Hun har tidligere avslørt overfor britiske Elle, ifølge RadarOnline, hvorfor hun fremdeles ikke er gift eller har barn - til tross for at hun har rundet 40:

- Ekteskap er noe jeg egentlig aldri har vært gira på. Det var ikke noe jeg higet etter da jeg var i 20- og 30-årene. Jeg trenger ikke å ha barn for å føle at jeg lever. Dessuten er det ikke for sent - jeg er ikke gammel.

41-åringen er i disse dager aktuell på norske kinoer i komifilmen «The Other Woman», hvor hun spiller en businessdame som blir bedratt av kjæresten.

LES OGSÅ: Cameron Diaz tiltrekkes av kvinner