Slik bekrefter Depp romansen med Amber

Johnny Depp tok med barna og sin 23 år yngre kjæreste på promotur til Japan. Se bilder!

BEKREFTER: Johnny Depp tok med kjæresten Amber Heard og hans to barn Jack og Lily Rose på promotur til Japan, og bekrefter med dette at han og Amber har funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over Press
BEKREFTER: Johnny Depp tok med kjæresten Amber Heard og hans to barn Jack og Lily Rose på promotur til Japan, og bekrefter med dette at han og Amber har funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: At Johnny Depp (50) og skuespillerkollega Amber Heard (27) har funnet tilbake til hverandre etter bruddet tidligere i år, har lenge vært et av de heiteste ryktene i Hollywood den siste tiden.

Ingen av de to har kommentert kjæresteryktene offentlig, men tirsdag denne uken landet Johnny og Amber på flyplassen i Narita i Japan, og gjorde ingen ting for å skjule deres felles ankomst - og bekrefter dermed at de to fremdeles er et av Hollywoods heiteste par.

Sammen med skuespillerne kom også Johnnys to barn Lily-Rose Melody Depp (14) og John Christopher «Jack» Depp III (11), som han har med eks-samboer Vanessa Paradis (40).

Det ser ut til at Amber har opparbeidet seg et godt forhold til kjærestens barn, for ved flere anledninger la 27-åringen en beskyttende hånd på minstemann Jacks skulder.

Paradis og Depp gikk hvert til sitt i fjor sommer etter 14 år som samboere, og romansen med Amber skal ha vært grunnen til at forholdet tok slutt.

I et intervju med Rolling Stone i forrige måned snakket kjekkasen for første gang ut om bruddet med den franske sangerinnen - og avslørte at de alltid kom til å være venner:

- Uansett hva grunnen måtte være, setter det ikke en stopper for det faktum at man fremdeles bryr seg som den andre personen. Hun er moren til mine barn. På grunn av det kommer vi alltid til å ha kontakt, og vi kommer alltid til å være i hverandres liv på grunn av barna.

Depp er i Japan for å promotere sin nyeste film «The Lone Ranger», hvor han spiller indianeren Tonto.

LES OGSÅ: - Hun er 46 og ser bedre ut enn noen gang
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer