Romeo Beckham og Mia Regan:

Slik bekrefter de forholdet

Kjendissønnen med hjertevarmt innlegg i sosiale medier.

PAR I HJERTER: I et innlegg på Instagram bekrefter kjendissønnen Romeo Beckham nå forholdet til modellen Mia Regan. Her er de sammen i Miami i midten av mai i fjor. Foto: NTB Scanpix
PAR I HJERTER: I et innlegg på Instagram bekrefter kjendissønnen Romeo Beckham nå forholdet til modellen Mia Regan. Her er de sammen i Miami i midten av mai i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjernesønnen Romeo Beckham (17) skapte store overskrifter i tabloidpressen da han i fjor høst ble koblet til modellen Mia Regan. Da hadde det lenge versert rykter om at duoen hadde følelser for hverandre, særlig etter at Regan skal ha deltatt på en middag med den berømte Beckham-familien.

Og nå bekrefter det unge paret forholdet i sine respektive innlegg på Instagram. Verken Beckham eller Regan har kommentert kjæresteryktene før, men i innlegget kommer det frem at paret har vært sammen i et helt år allerede.

Det er nemlig i anledning parets ettårsdag som kjærester at de har delt de kjærlige bildene av hverandre. Ifølge The Mirror har paret den siste tiden vært separert fra hverandre på grunn av coronaviruset. Romeo har oppholdt seg hjemme sammen med resten av Beckham-familien, og det er nok ingen tvil om at han har savnet modellkjæresten.

- Gratulerer med ettårsdagen, elsker deg så mye, skriver Romeo i innlegget, etterfulgt av to hjerter.

- Flere spesielle stunder venter, har Regan skrevet i sitt innlegg, sammen med en rekke hyggelige bilder sammen med den berømte Beckham-sønnen.

På familiemiddag

Dette er riktignok ikke første gang paret deler bilder av hverandre i sosiale medier. Romeo tok også til Instagram da de var i Paris sammen i februar. Da delte 17-åringen flere kjærlige bilder med Regan i anledning Valentines Day.

Det var som nevnt etter en familiemiddag hjemme hos selveste Beckham-familien, at Mia Regan for første gang ble koblet til Romeo Beckham.

17-åringen ble tidligere i 2019 koblet til den kjente «Stranger Things»-skuespilleren Millie Bobby Brown (16), men i fjor høst fikk altså pressen nyss i at han etter alt å dømme hadde funnet seg en ny flamme.

Noe som for alvor satte fart på romanseryktene mellom Beckham og Regan, var da paret ble observert sammen under en tenniskamp i London i november, da de unge nøt hverandres selskap på O2-stadion. Bilder av paret viste en smilende ung duo som engasjert fulgte med på finalen i tennisturneringen AFP.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Flørtet med skuespiller

Det er ingen tvil om at det har gått fort i svingene for Victoria og Beckhams nest eldste sønn - i hvert fall når det gjelder hans kjærlighetsliv. Senest i mai i fjor ble han som tidligere nevnt koblet til «Stranger Things»-skuespilleren Millie Bobby Brown.

Den gang skrev den britiske avisen The Mirror at duoen skal ha møttes da Romeo delte ut en pris under et Unicef-arrangement sammen med faren David Beckham i 2016.

De to skal ha posert sammen på bilder, og da hun ble spurt om fremtiden til hennes «Stranger Things»-karakter Eleven, spøkte hun og ga følgende kommentar:

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg vet ikke. Noe med Romeo Beckham.

Hun var tidligere i et forhold med musiker Jacob Sartorius (17), men i august i fjor kunne Millie selv avsløre i et innlegg på Instagram at forholdet hadde tatt slutt. Ifølge henne var bruddet helt udramatisk, og duoen skal ha beholdt vennskapet.

LES OGSÅ: Går hardt ut mot talkshow-verten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer