Romeo Beckham og Mia Regan:

Slik bekrefter de forholdet

Kjendissønnen med hjertevarmt innlegg i sosiale medier.

PAR I HJERTER: I et innlegg på Instagram bekrefter kjendissønnen Romeo Beckham nå forholdet til modellen Mia Regan. Her er de sammen i Miami i midten av mai i fjor. Foto: NTB Scanpix
PAR I HJERTER: I et innlegg på Instagram bekrefter kjendissønnen Romeo Beckham nå forholdet til modellen Mia Regan. Her er de sammen i Miami i midten av mai i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjernesønnen Romeo Beckham (17) skapte store overskrifter i tabloidpressen da han i fjor høst ble koblet til modellen Mia Regan. Da hadde det lenge versert rykter om at duoen hadde følelser for hverandre, særlig etter at Regan skal ha deltatt på en middag med den berømte Beckham-familien.

Og nå bekrefter det unge paret forholdet i sine respektive innlegg på Instagram. Verken Beckham eller Regan har kommentert kjæresteryktene før, men i innlegget kommer det frem at paret har vært sammen i et helt år allerede.

Det er nemlig i anledning parets ettårsdag som kjærester at de har delt de kjærlige bildene av hverandre. Ifølge The Mirror har paret den siste tiden vært separert fra hverandre på grunn av coronaviruset. Romeo har oppholdt seg hjemme sammen med resten av Beckham-familien, og det er nok ingen tvil om at han har savnet modellkjæresten.

- Gratulerer med ettårsdagen, elsker deg så mye, skriver Romeo i innlegget, etterfulgt av to hjerter.

- Flere spesielle stunder venter, har Regan skrevet i sitt innlegg, sammen med en rekke hyggelige bilder sammen med den berømte Beckham-sønnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer