Frida Aasen:

Slik «bekrefter» de forholdet

- Min elskede, skriver 25-åringen til et bilde av sin utkårede.

NY FLAMME?: Den norske supermodellen Frida Aasen ser ut til å ha funnet tonen med entreprenøren Tommaso Chiabra. Her er de to avbildet under Elton John AIDS Foundation Viewing Party i februar. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Den norske supermodellen Frida Aasen ser ut til å ha funnet tonen med entreprenøren Tommaso Chiabra. Her er de to avbildet under Elton John AIDS Foundation Viewing Party i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Frida Aasen (25) ble historisk da hun ble den første norske modellen til å gå nedover catwalken under Victoria's Secret Fashion Show i 2017. Den gang beskrev Aasen, som hadde vært på casting for det berømte unertøysmerket to ganger tidligere, det hele som «nesten helt uvirkelig».

- Jeg er utrolig glad for å skulle gå i showet. Det er så stor konkurranse for å få plass der, og det gjør det nesten helt uvirkelig, sa hun, gjennom sin agent Donna Ioanna.

Siden den gang har den 25 år gamle norske modellen prydet reklameplakater i Las Vegas, og vært i kampanjer for noen av verdens største motehus. Dermed er det nok flere som har fått øynene opp for modelltalentet - som har over 600 000 følgere på Instagram.

Ny flamme?

Nå kan det se ut til at livet ikke bare smiler på jobbfronten for 25-åringen, men også på privaten. Mandag delte nemlig Aasen et bilde på Instagrams historiefunksjon av entreprenør Tommaso Chiabra (34).

I innlegget gratulerte 25-åringen Chiabra med dagen, og la til teksten «my love», som på norsk kan oversettes «min elskede». På bildet ser man bursdagsbarnet sitte i sengen med en frokost bestående av pannekaker med frukt og nutella, og en kopp kaffe. Det kan se ut til at det er Aasen som har disket opp for sin nye hjertevenn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer