<strong>NY FLAMME?:</strong> Den norske supermodellen Frida Aasen ser ut til å ha funnet tonen med entreprenøren Tommaso Chiabra. Her er de to avbildet under Elton John AIDS Foundation Viewing Party i februar. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Den norske supermodellen Frida Aasen ser ut til å ha funnet tonen med entreprenøren Tommaso Chiabra. Her er de to avbildet under Elton John AIDS Foundation Viewing Party i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Frida Aasen:

Slik «bekrefter» de forholdet

- Min elskede, skriver 25-åringen til et bilde av sin utkårede.

Publisert

Frida Aasen (25) ble historisk da hun ble den første norske modellen til å gå nedover catwalken under Victoria's Secret Fashion Show i 2017. Den gang beskrev Aasen, som hadde vært på casting for det berømte unertøysmerket to ganger tidligere, det hele som «nesten helt uvirkelig».

- Jeg er utrolig glad for å skulle gå i showet. Det er så stor konkurranse for å få plass der, og det gjør det nesten helt uvirkelig, sa hun, gjennom sin agent Donna Ioanna.

Siden den gang har den 25 år gamle norske modellen prydet reklameplakater i Las Vegas, og vært i kampanjer for noen av verdens største motehus. Dermed er det nok flere som har fått øynene opp for modelltalentet - som har over 600 000 følgere på Instagram.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Ny flamme?

Nå kan det se ut til at livet ikke bare smiler på jobbfronten for 25-åringen, men også på privaten. Mandag delte nemlig Aasen et bilde på Instagrams historiefunksjon av entreprenør Tommaso Chiabra (34).

I innlegget gratulerte 25-åringen Chiabra med dagen, og la til teksten «my love», som på norsk kan oversettes «min elskede». På bildet ser man bursdagsbarnet sitte i sengen med en frokost bestående av pannekaker med frukt og nutella, og en kopp kaffe. Det kan se ut til at det er Aasen som har disket opp for sin nye hjertevenn.

<strong>MORGENSTUND:</strong> I anledning Tommaso Chiabras bursdag fikk han frokost servert på sengen av Frida Aasen. Foto: Skjermdump fra Instagram/frida_aasen
MORGENSTUND: I anledning Tommaso Chiabras bursdag fikk han frokost servert på sengen av Frida Aasen. Foto: Skjermdump fra Instagram/frida_aasen Vis mer

Chiabra har delt det samme bildet på sin Instagram-story, der han har lagt til ordet, «lucky» eller «heldig» på norsk. På det populære sosiale mediet Tik Tok har Aasen også delt en video sammen med sin nye flamme.

<strong>AKTIVE:</strong> På Tik Tok-brukeren sin har modellen delt flere videoer sammen med Chiabra. Foto: Skjermdump fra Tik Tok/frida_aasen
AKTIVE: På Tik Tok-brukeren sin har modellen delt flere videoer sammen med Chiabra. Foto: Skjermdump fra Tik Tok/frida_aasen Vis mer

Også Chiabra har delt en video av at han og den norske modellen lager mat, hvor han benytter anledningen til å holde godt rundt 25-åringen.

<strong>KOKKELERER:</strong> Duoen ser ut til å stotrives på kjøkkenet. Foto: Skjermdump fra Tik Tok/Frida_aasen
KOKKELERER: Duoen ser ut til å stotrives på kjøkkenet. Foto: Skjermdump fra Tik Tok/Frida_aasen Vis mer

Ut fra innholdet duoen deler på Instagram og Tik Tok ser det ut til at de stortrives i hverandres selskap, og at de tilbringer tid sammen ved å lage mye god mat i form av pastaretter og trene sammen.

Se og Hør har vært i kontakt med Frida Aasens agent, Donna Ioanna, som opplyser om at hun ikke ønsker å gi noen kommentar.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Var sjenert

25-åringen har flere ganger lettet på sløret om tilværelsen som modell. Aasen ble oppdaget ved en tilfeldighet på et kjøpesenter som 14-åring - da hun var ute for å kjøpe julegaver med søsteren sin.

I et intervju med moteindustri-publikasjonen Daily Front Row i 2018, fortalte Aasen at hun aldri hadde tenkt tanken på å bli modell.

Se dette innlegget på Instagram

In love with this look💥

Et innlegg delt av Frida Aasen (@frida_aasen)

- Jeg tror ikke jeg engang visste hva modellering var. Jeg var også ganske sjenert. Jeg likte ikke å være i sentrum av oppmerksomheten. Jeg tenkte å bli med i militæret, så jeg var litt overalt, fortalte hun.

I intervjuet mintes 25-åringen sin aller første fotoshoot, og hun la ikke skjul på at hun aldri hadde gjort noe lignende tidligere.

<strong>PÅ CATWALKEN:</strong> Her er Frida Aasen avbildet under Victoria's Secret Fashion Show i 2018. Foto: NTB Scanpix
PÅ CATWALKEN: Her er Frida Aasen avbildet under Victoria's Secret Fashion Show i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Alle var veldig hyggelige. Jeg var 16 år og hadde aldri gjort noe sånt, og jeg ble kastet ut i det, men jeg tror det er den beste måten å lære på, egentlig. Jeg ante ikke hvordan jeg skulle ha på meg høye hæler og jeg følte meg rar i sminken og de fancy klærne. Jeg ridde alltid på hester, så jeg var vant til den type klær, fortsatte hun.

I samme intervju delte Aasen også om hvordan det var å vokse opp i hjemlandet Norge.

- Jeg er fra et sted som heter Kristiansand. Det er en kystby med rundt 100 000 innbyggere. Det er rolig, og alle kjenner alle. Jeg hadde en veldig god barndom og vokste opp ved stranden. Vi pleide å dra ut med båten hele tiden. Jeg hadde en hest og en katt som jeg vokste opp med. Derfor trodde jeg alltid at jeg skulle bli veterinær, sa hun.

LES OGSÅ: Norske Rikke henger med Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer