Channing Tatum og Jessie J:

Slik bekrefter de forholdet

Stjerneparet er sammen igjen etter bruddet.

DUKKET OPP SAMMEN: Channing Tatum og Jessie J viste seg offentlig for første gang sammen fredag. Foto: NTB scanpix
DUKKET OPP SAMMEN: Channing Tatum og Jessie J viste seg offentlig for første gang sammen fredag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Channing Tatum har de siste årene skapt overskrifter i tabloidpressen med sitt kjærlighetsliv. I april 2018 kom sjokkavsløringen om at han og Jenna Dewan (38) skulle skille seg etter ni år som mann og kone.

De kom seg begge tilsynelatende raskt over bruddet, og Dewan venter nå barn med sin nye kjæreste, Steve Kazee (44). I fjor vår hadde også Tatum funnet kjærligheten på nytt, med Jessica Ellen Cornish (30), bedre kjent under artistnavnet Jessie J.

Allerede i høst ble det imidlertid slutt mellom dem, men det tok ikke mer enn én måned før det oppsto rykter om at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Raste mot følger

Nå bekrefter Tatum selv at kjærligheten blomstrer igjen, etter å ha lagt ut et romantisk bilde av seg og Cornish på Instagram. De har begge enhjørningshatter på.

Det er imidlertid ikke alle som er like begeistret over skuespillerens valg av kjæreste. I kommentarfeltet, som nå er fjernet, var det nemlig en som skrev at ekskona kler ham bedre. Det slo Tatum hardt ned på.

I et svar til den aktuelle kommentaren, skrev han at han ikke pleier å svare på «dritt som dette», men at han ikke synes kommentaren var OK, ifølge People.

- Hvorfor tenker du seriøst ikke gjennom hva du driver med? Det er sårende og jeg aksepterer det ikke, skrev han.

Dukket opp på rød løper

I en annen kommentar udypet «Magic Mike»-stjernen ytterligere:

- Bare for å være helt tydelig overfor andre folk som liker å spre dritt. Jenna er vakker og fantastisk på sin egen måte. Men ingen, og jeg mener ingen, er vakrere eller bedre enn noen andre. Skjønnhet er ikke målbart. Det kommer an på øyet som ser, skrev han i kommentaren.

- Jeg kommer til å nyte den jævla kvelden med den nydelige kvinnen min, og kose meg i det vakre hjertet hennes, avslutter han kommentaren.

Fredag dukket paret også opp sammen på den røde løperen under MusiCares Årets Person-gallaen i Los Angeles. Det var den første gangen paret viste seg på et offentlig arrangement sammen.

RØD LØPER: Channing Tatum og musikerkjæresten poserte sammen på den røde løperen for første gang fredag. Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER: Channing Tatum og musikerkjæresten poserte sammen på den røde løperen for første gang fredag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Delt omsorg for datteren

Lørdag ble det også klart at Tatum og Dewan har blitt enige i barnefordelingssaken om datteren Everly (6).

Paret får delt omsorg for datteren, og har også blitt enige om å ikke utnytte henne i reklame i sosiale medier, skriver The Blast, som skal ha fått tak i rettsdokumentene.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Selv om bruddet tilsynelatende var uten dramatikk, og det tidligere ekteparet har vist sin kjærlighet til hverandre i ettertid, klarte de ikke å bli enige om hvordan de skulle dele omsorgen for datteren.

Nå er altså både skilsmissen ferdigstilt, og omsorgen fordelt, slik at de også formelt kan gå videre med sine nye liv.

LES OGSÅ: - Lettet over å ha avsluttet det kapittelet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer