Brooklyn Beckham og Hana Cross:

Slik bekrefter de forholdet

De to turtelduene skal ha datet i et par måneder.

KJÆRESTER: Brooklyn Beckham og Hana Cross delte hvert sitt bilde av hverandre på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Brooklyn Beckham og Hana Cross delte hvert sitt bilde av hverandre på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av desember meldte flere amerikanske medier at kjendissønnen Brooklyn Beckham (19) hadde blitt observert med en ny flamme.

19-åringen dukket opp hånd i hånd med modellen Hanna Cross (21) etter å ha deltatt på British Fashion Awards 2018 i Royal Albert Hall i London.

På det glamorøse eventet stilte Beckham side om side med sine berømte foreldre, før han senere festet i et privat hus i Nord-London sammen med sin nye flamme, skrev Contacmusic.com.

Like etter delte den 21 år gamle modellen en Instagram-video hvor hun kysset Beckham på kinnet mens de sang og danset til låten «Blame It On The Boogie», ifølge nettstedet.

Nå kan det imidlertid se ut til at paret endelig bekrefter forholdet. Mandag delte Beckham og Cross sin kjærlighet for hverandre til fansen, ved å legge ut et bilde av hverandre sammen på Instagram-profilene sine.

Se dette innlegget på Instagram

❤️

Et innlegg delt av bb🌷 (@brooklynbeckham)

På Beckhams bilde poserer de to turtelduene med et «peacetegn», på noe som kan se ut som en fjelltopp.

Se dette innlegget på Instagram

❤️

Et innlegg delt av Hana (@hancross)

På Cross sitt bilde holder paret kjærlig rundt hverandre, mens Beckham har en hånd godt plassert på modellens bakdel.

Ble introdusert av kusinen

Det kan se ut til at duoen har datet i noen måneder. I oktober publiserte den vakre modellen et bilde av seg selv i en bil hvor Beckhams venstre håndtatovering kom frem synlig på rattet.

Se dette innlegget på Instagram

🌹

Et innlegg delt av Hana (@hancross)

Ifølge nettstedet skal turtelduene mest sannsynlig ha blitt introdusert via Beckhams kusine, Libby Adams - som er datteren til Victoria Beckhams søster.

Både Cross og Beckham har begge ofte dukket opp på Adams sosiale medier, spesielt i høst.

I november postet Adams blant annet dette bildet av seg selv sammen med fetteren og venninnen i Hyde Park:

Se dette innlegget på Instagram

Drinking beer...shock

Et innlegg delt av Libby Adams (@libbyyadams)

Cross er signert med det London-baserte modellbyrået Select Model Management, og har blant annet jobbet for merker som Topshop, NastyGal og Asos, ifølge Elle.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Hintet om utroskap

Før David og Victoria Beckhams sønn fant lykken på ny med modellen, var han i et av-og-på-forhold med skuespiller Chloë Moretz (21) før forholdet tok helt slutt tidligere i år.

I april ble nemlig Brooklyn Beckham tatt på fersken mens han klinte med den 20 år gamle modellen Lexi Wood. Kyssebildene fikk fansen til å se rødt, da han på dette tidspunktet var sammen med Moretz.

Etter at bildene av Wood og Beckham begynte å bli spredt rundt på internett, publiserte Moretz et innlegg på Instagram-stories, som ifølge Huffington Post ble tolket som et tegn på at Brooklyn hadde vært utro mot henne.

Det hun gjorde var å publisere et bilde av rapperen Cardi B sin låt, «Be Careful».

I august bestemte skuespilleren seg for å åpne opp om tiden etter bruddet i et intervju med The Sunday Times.

Hun fortalte at hun aldri får fred fra stuntet, ifølge Daily Mail, som siterte intervjuet. Dette fordi det stadig skrives om i mediene, og deretter spres i sosiale medier.

- Hver gang folk publiserer noe om et visst forhold, får jeg varsler på telefonen min. Det er sånn jeg finner ut 90 prosent av ting, sa hun og siktet til at hun blir nevnt i sosiale medier hver gang det legges ut bilder av Beckham med andre damer.

EKSKJÆRESTER: Her er Chlöe og Brooklyn avbildet sammen i New York tidligere i år, mens de utvekslet et kyss midt på gaten. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Her er Chlöe og Brooklyn avbildet sammen i New York tidligere i år, mens de utvekslet et kyss midt på gaten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men når avisen spurte om hun hadde noe å si om Brooklyn Beckham, ville hun ikke gi noen ytterligere kommentar. Likevel kom hun med noe som kan tolkes som et stikk mot eksen:

- Generelt sett er jeg ingen stor fan av å vise følelser ute i offentligheten. Personlig vil jeg ikke se folk som kliner på telefonen min hele tiden.

LES OGSÅ: Pengeproblemene hoper seg opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer