Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe:

Slik bekrefter de forholdet

- Stolt av kjæresten min.

ROSER FORMOE: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har holdt en lav profil etter at Se og Hør i oktober skrev at de har funnet tilbake til hverandre. Nå bryter førstnevnte tausheten. Foto: Morten Krogh / Se og Hør
ROSER FORMOE: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har holdt en lav profil etter at Se og Hør i oktober skrev at de har funnet tilbake til hverandre. Nå bryter førstnevnte tausheten. Foto: Morten Krogh / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kjent at Janne Formoe (43) har vært i et av-og-på-forhold med musikk-mogul Jan Fredrik Karlsen (45) - noe duoen selv har vært åpen om tidligere.

Formoe og Karlsen traff hverandre for første gang under innspilling av TV 2-programmet «Senkveld» i 2004, og fant raskt tonen. I 2007 fridde Karlsen til Formoe, men fire måneder senere var det slutt på romansen og forlovelsen ble brutt.

«Kjæresten min»

I oktober skrev Se og Hør at paret hadde funnet tilbake til hverandre for femte gang.

Verken Formoe eller Karlsen har kommentert nyheten siden, men i et nytt Instagram-innlegg kommer sistnevnte med en hyllest til skuespilleren, og omtaler henne som «kjæresten min».

- Stolt av kjæresten min som har lansering av sin første smykkekolleksjon. Gratulerer flinke deg, skriver Karlsen.

KJÆRESTER IGJEN: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har tidligere hatt et av-og-på-forhold. Her på fest hos Petter Stordalen i 2009. Foto: Tor Lindseth
KJÆRESTER IGJEN: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har tidligere hatt et av-og-på-forhold. Her på fest hos Petter Stordalen i 2009. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Jan Fredrik Karlsen, som opplyser at han ikke har noe å tilføye. Se og Hør har også forsøkt å få en kommentar fra Janne Formoe lørdag ettermiddag, foreløpig uten hell.

- Tabloid, flau greie

Noen måneder etter den brutte forlovelsen i 2007, fant paret, som har en datter sammen, tilbake til hverandre, men igjen tok forholdet slutt.

I 2015 hadde gått fra hverandre fire ganger. Da uttalte Formoe at det var slutt for siste gang.

I mars åpnet 43-åringen, som har vært i et annet forhold etter Karlsen, seg om det humpete kjærlighetslivet overfor TV 2-profil Solveig Kloppen i «En kveld hos Kloppen», der sistnevnte inviterer et knippe kjendiser hjem til seg.

Der fortalte Formoe blant annet om tida da det stormet som verst.

- Det blir en tabloid, litt flau greie. Det virker så surrete, men så handler det egentlig bare om å ville få til kjærligheten, sa hun i programmet.

ÅPNER OPP: Janne Formoe fortalte åpenhjertig om bruddet med Jan Fredrik Karlsen til Solveig Kloppen. Foto: Skjermdump / TV 2
ÅPNER OPP: Janne Formoe fortalte åpenhjertig om bruddet med Jan Fredrik Karlsen til Solveig Kloppen. Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer

- Skamfullt

«Neste sommer»-skuespilleren fortalte videre at hun skammet seg veldig over situasjonen, og at hun ikke klarte å kontrollere følelsene sine.

- Det var kjempetøft, og jeg synes det var helt forferdelig skamfullt. Jeg kunne ha flere perioder hvor jeg ikke klarte å styre meg, og kunne begynne å grine hvor og når som helst. Det var rart å ikke ha kontroll, men jeg var veldig lei meg over alt som hadde gått i grus.

Formoe forklarte også at hun gjerne ville få det til å fungere med Karlsen, både for kjærlighetens del og for datteren, og at hun derfor ga forholdet mange sjanser.

- Det skammer jeg meg ikke for lenger, det er jeg stolt over, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Det begynner å bli hett mellom dem

GIKK I TERAPI: Jan Fredrik Karlsen dro med forretningspartneren til psykolog for å unngå misunnelse. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer