Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe:

Slik bekrefter de forholdet

- Stolt av kjæresten min.

ROSER FORMOE: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har holdt en lav profil etter at Se og Hør i oktober skrev at de har funnet tilbake til hverandre. Nå bryter førstnevnte tausheten. Foto: Morten Krogh / Se og Hør
ROSER FORMOE: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har holdt en lav profil etter at Se og Hør i oktober skrev at de har funnet tilbake til hverandre. Nå bryter førstnevnte tausheten. Foto: Morten Krogh / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kjent at Janne Formoe (43) har vært i et av-og-på-forhold med musikk-mogul Jan Fredrik Karlsen (45) - noe duoen selv har vært åpen om tidligere.

Formoe og Karlsen traff hverandre for første gang under innspilling av TV 2-programmet «Senkveld» i 2004, og fant raskt tonen. I 2007 fridde Karlsen til Formoe, men fire måneder senere var det slutt på romansen og forlovelsen ble brutt.

«Kjæresten min»

I oktober skrev Se og Hør at paret hadde funnet tilbake til hverandre for femte gang.

Verken Formoe eller Karlsen har kommentert nyheten siden, men i et nytt Instagram-innlegg kommer sistnevnte med en hyllest til skuespilleren, og omtaler henne som «kjæresten min».

- Stolt av kjæresten min som har lansering av sin første smykkekolleksjon. Gratulerer flinke deg, skriver Karlsen.

KJÆRESTER IGJEN: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har tidligere hatt et av-og-på-forhold. Her på fest hos Petter Stordalen i 2009. Foto: Tor Lindseth
KJÆRESTER IGJEN: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har tidligere hatt et av-og-på-forhold. Her på fest hos Petter Stordalen i 2009. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Jan Fredrik Karlsen, som opplyser at han ikke har noe å tilføye. Se og Hør har også forsøkt å få en kommentar fra Janne Formoe lørdag ettermiddag, foreløpig uten hell.

- Tabloid, flau greie

Noen måneder etter den brutte forlovelsen i 2007, fant paret, som har en datter sammen, tilbake til hverandre, men igjen tok forholdet slutt.

I 2015 hadde gått fra hverandre fire ganger. Da uttalte Formoe at det var slutt for siste gang.

I mars åpnet 43-åringen, som har vært i et annet forhold etter Karlsen, seg om det humpete kjærlighetslivet overfor TV 2-profil Solveig Kloppen i «En kveld hos Kloppen», der sistnevnte inviterer et knippe kjendiser hjem til seg.

Der fortalte Formoe blant annet om tida da det stormet som verst.

- Det blir en tabloid, litt flau greie. Det virker så surrete, men så handler det egentlig bare om å ville få til kjærligheten, sa hun i programmet.

ÅPNER OPP: Janne Formoe fortalte åpenhjertig om bruddet med Jan Fredrik Karlsen til Solveig Kloppen. Foto: Skjermdump / TV 2
ÅPNER OPP: Janne Formoe fortalte åpenhjertig om bruddet med Jan Fredrik Karlsen til Solveig Kloppen. Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer

- Skamfullt

«Neste sommer»-skuespilleren fortalte videre at hun skammet seg veldig over situasjonen, og at hun ikke klarte å kontrollere følelsene sine.

- Det var kjempetøft, og jeg synes det var helt forferdelig skamfullt. Jeg kunne ha flere perioder hvor jeg ikke klarte å styre meg, og kunne begynne å grine hvor og når som helst. Det var rart å ikke ha kontroll, men jeg var veldig lei meg over alt som hadde gått i grus.

Formoe forklarte også at hun gjerne ville få det til å fungere med Karlsen, både for kjærlighetens del og for datteren, og at hun derfor ga forholdet mange sjanser.

- Det skammer jeg meg ikke for lenger, det er jeg stolt over, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Det begynner å bli hett mellom dem

GIKK I TERAPI: Jan Fredrik Karlsen dro med forretningspartneren til psykolog for å unngå misunnelse. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer