Ariana Grande og Pete Davidson:

Slik bekrefter de forholdet

- Jeg tenkte deg inn i livet mitt. Woah! Se hva hjernen min kan utrette.

FORELSKET: Denne uken delte både Ariana Grande og Pete Davidson kjæreste-bilder sammen på sine Instagram-kontoer. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Denne uken delte både Ariana Grande og Pete Davidson kjæreste-bilder sammen på sine Instagram-kontoer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai ble det kjent at forholdet mellom superstjernen Ariana Grande (24) og rapperen Mac Miller (26) hadde tatt slutt etter nesten to år.

Grunnen til bruddet var ifølge TMZ at de begge hadde svært travle hverdager, og dermed ikke hadde tid til hverandre.

Men bare tolv dager senere begynte det å svirre rykter om at popprinsessen hadde funnet tonen med komiker Pete Davidson (24).

Davidson er blant annet kjent fra det populære, amerikanske humorprogrammet «Saturday Night Live» og har vært aktiv i bransjen siden rundt 2010.

- Romansen har akkurat startet, og den er uformell, sa en kilde til E! News.

Informerte fansen

Onsdag bekreftet Davidson det ferske forholdet på Instagram ved å poste et bilde av seg selv og Ariana, kledd i matchende Harry Potter-kapper, med følgende melding:

- Kammeret med hemmeligheter har blitt åpnet.

the chamber of secrets has been opened ...

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

Dagen etterpå delte også Ariana Grande sin kjærlighet for komikeren med sine 120 millioner følgere på Instagram:

- Jeg tenkte deg inn i livet mitt. Woah! Se hva hjernen min kan utrette.

i thought u into my life 💭 woah ! look at my mind 💡⚡️🙈

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Bildet har i skrivende stund fått 4,1 millioner likes og over 52.000 kommentarer.

- Han er søt. Du er søt. Jeg er glad, skriver brukeren jenny_shull.

- Vel, det gikk jo ganske raskt. Lol. Gjør din greie, jente, deler 50shades__of__chanel.

- Dere er så nydelige sammen, mener skywalkerandbizzle.

- Ingen skal tvinges til å bli værende i et forhold som ikke er bra. Ariana var ikke lykkelig med Mac. Hun er forelsket i Pete og hvis han gjør henne lykkelig, så er det alt som betyr noe. Ariana fortjener å være like lykkelig som alle andre i denne verden, sier raindropsqueenari.

Eksen ble arrestert

Den siste brukeren snakker åpenlyst om uttalelsen til Ariana Grande om at forholdet til eksen, Mac Miller, hadde vært giftig.

Kort tid før det ble kjent at Grande hadde begynt å date Davidson, ble sangerens ekskjæreste arrestert etter å angivelig ha krasjet bilen sin i påvirket tilstand, for så å løpe fra åstedet.

Saken fortsetter under bildet.

EKSKJÆRESTER: Etter to år sammen ble det til slutt for mye for Ariana Grande å måtte passe på kjæresten sin som om hun var moren hans. Foto: David X. Prutting / Rex / Shutterstock
EKSKJÆRESTER: Etter to år sammen ble det til slutt for mye for Ariana Grande å måtte passe på kjæresten sin som om hun var moren hans. Foto: David X. Prutting / Rex / Shutterstock Vis mer

I etterkant av arrestasjonen skrev en fan på Twitter at det var Ariana som hadde skyld i Millers oppførsel, ifølge E! News.

«Mac Miller krasjet bilen og ble arrestert etter at Ariana Grande dumpet ham for en annen fyr. Dette etter at han har lagt hele hjertet sitt i et album med sanger kun til henne. Dette er hjerteknusende», stod det blant annet i innlegget.

Ariana slo tilbake

Innlegget gikk ikke ubemerket hen, og Grande så seg nødt til å svare på beskyldningene, da hun følte seg urettferdig behandlet.

«Hvor absurd er det ikke at du minimaliserer kvinnelig selvrespekt ved å si at noen bør bli i et giftig forhold fordi han har skrevet et album om meg, noe som for øvrig ikke er sant».

«Jeg er ikke barnevakt eller mamma, og ingen bør føle at de er nødt til å være det. Jeg har brydd meg og prøvd å støtte ham, men å skylde på kvinner for menns manglende evne til å holde styr på seg selv - det er et stort problem», fortsatte 24-åringen.

Avslutningsvis skrev Ariana at hun hadde det svært vanskelig da hun selv satt midt oppe i problemene til ekskjæresten, og at hun ber for at både han og kvinner i lignende situasjoner som henne selv kommer seg ut av det.

Det var under MTV Video Music Awards i september 2016 at Grande bekreftet at hun og Mac var et par. Det skjedde da MTVs rød løper-vert Charlamagne Tha God (36) spurte henne hvor rapperen var, etter at hun dukket opp alene.

MANCHESTER ARENA: 22 personer ble drept og 59 skadd i en eksplosjon under en Ariana Grande-konsert. Video: CNN. Vis mer

LES OGSÅ: Melania har ikke vist seg siden etter at dette bildet ble tatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer