Channing Tatum og Jessie J:

Slik bekrefter de endelig forholdet

Hollywood-stjernene klarer ikke lenger skjule sine følelser.

PÅ SHOPPING I LONDON: Etter rundt seks måneder som par viser endelig stjerneparet følelser i offentligheten. Foto: NTB Scanpix
PÅ SHOPPING I LONDON: Etter rundt seks måneder som par viser endelig stjerneparet følelser i offentligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober ble det kjent at Channing Tatum (38) hadde funnet lykken igjen et halvt år etter bruddet fra Jenna Dewan (38).

Da bekreftet nemlig en kilde til People at «Magic Mike»-kjekkasen hadde begynte å date sanger og låtskriver Jessie J (30), eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter.

- Det er veldig nytt, delte kilden til bladet, men fortalte at duoen var godt i gang med «bli kjent»-fasen.

Hånd i hånd i Londons gater

Siden den gang har paret blitt sett sammen ved flere anledninger, og selv om de mange ganger har hintet om at det har oppstått romantiske følelser mellom dem, har de aldri bekreftet at de faktisk er kjærester.

Saken fortsetter nedenfor.

Men nå klarer ikke de to lenger å skjule den gryende forelskelsen for omverden.

Torsdag viste nemlig Channing og Jessie sin kjærlighet da de smilende vandret hånd i hånd i Londons gater, og ifølge Us Weekly hadde turtelduene vanskelig for å holde øynene fra hverandre.

Paret så svært avslappet ut, og brydde seg ikke om blikk fra tilfeldig forbispaserende. Ifølge nettstedet skal skuespilleren og artisten også ha vært på shopping sammen i den solfylte hovedstaden.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET: Channing og Jessie smilte fra øre til øre da fotografen knipset bilder av dem hånd i hånd. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Channing og Jessie smilte fra øre til øre da fotografen knipset bilder av dem hånd i hånd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kan ikke få barn

Tidligere har det nye paret delt flere flørtende meldinger med hverandre i sosiale medier.

Da den britiske sangeren postet et bilde av seg selv i bikini sammen med flere nacho-tallerkener på Instagram i slutten av februar, skrev blant annet Tatum følgende i kommentarfeltet:

- Den heiteste Instagram mat-modellen som finnes for øyeblikket.

Tatum har også flere ganger blitt observert på Jessie Js konserter, og i november hintet han mer eller mindre om den nye romansen for sine over 17 millioner følgere på Instagram.

Da delte nemlig skuespilleren en hyllest til 30-åringen etter at hun under en konsert i London avslørte for publikum at hun ikke kan få barn.

- Denne kvinnen åpnet nettopp opp hjertet sitt fullstendig på scenen i Royal Albert Hall. De som var til stede var vitne til noe helt spesielt. Wow, skrøt han.

Lykkelige på hver sin kant

I april er det et år siden nyheten om at Channing Tatum og Jenna Dewan skulle skilles ble kjent.

Paret hadde da vært gift i ni år, og sammen har de datteren Everly på fem.

Bruddet kom som et sjokk på mange.

Duoen ble nemlig ved flere anledninger omtalt som «det perfekte paret», og hadde til stadighet vært svært offentlige med kjærlighetserklæringer til hverandre.

Jenna og Channing møttes og forelsket seg i 2005 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up». Tre år senere giftet de seg i Malibu i Los Angeles.

Saken fortsetter nedenfor.

Etter bruddet har eksene kommet til enighet på alle punkter og søkt om endelig skilsmisse, og i tillegg har de begge funnet lykken på nytt.

Mens «Magic Mike»-stjernen dater Jessie J, så har Jenna funnet lykken med skuespilleren Steve Kazee (43).

På Valentinesdagen hyllet Kazee Jenna med følgende melding på Instagram:

- På en eller annen uforklarlig måte, så har jeg fått æren av å være den personen som står side ved side med deg gjennom den ville reisen vi kaller livet. Jenna, jeg vet ikke hva jeg har gjort som har fortjent kjærligheten din, men jeg vil alltid være takknemlig for at livene våre fant veien til hverandre, skrev han blant annet.

Lot seg selv sørge

Selv om Tatum og Dewan har klart å beholde vennskapet etter bruddet, så innrømmet den vakre brunetten før jul at hun har hatt sine tunge stunder.

- Folk spør meg: «Hvordan kom du deg gjennom dette?» Og jeg løp ikke fra følelsene mine. Jeg lot meg selv gråte. Jeg lot meg selv sørge. Dette er en av de situasjonene hvor jeg vil se lyset. Morgendagen kommer, fortalte hun til Cosmopolitan i desember.

LES OGSÅ: Slik var det spesielle Jackson-ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer