IKKE SPIS DRITT: Det mener Jennifer Aniston er det beste rådet man kan få når det gjelder å beholde et ungt utseende. Foto: All Over Press
IKKE SPIS DRITT: Det mener Jennifer Aniston er det beste rådet man kan få når det gjelder å beholde et ungt utseende. Foto: All Over PressVis mer

Slik beholder hun sitt unge utseende

Superstjernen følger ett spesielt råd...

SEHER.NO: Kvinner verden over undres over hvordan skuespilleren Jennifer Aniston (41) holder seg så ung utseendemessig. I et nytt intervju med magasinet Harper's Bazaar forklarer hun noen av retningslinjene hun følger.

Og hun avfeier alle rykter om at hun har brukt botox, selv om hun hinter til at det godt kan skje en gang i fremtiden.

- Jeg kunne nok ha gjort det, for rynkene mine blir dypere for hver dag som går. Men når jeg forteller om alt som har hendt meg, handler nok disse linjene kun om hvordan jeg lever, sier hun.

Så hvordan holder hun seg så ung? Superstjernen har ett gyllent råd.

- Jeg spiser veldig sunt og jeg trener regelmessig, men jeg spiser også akkurat når jeg vil. Jeg sulter meg ikke på en ekstrem måte. Man tar ikke kaffen, melkeproduktene eller vinglasset vekk fra meg, da ville jeg blitt knust. Mitt råd: Bare slutt med å spise dritt hver eneste dag.

Den tidligere «Friends»-stjernen forteller også om hvordan hun har gått gjennom en stor forandring de siste årene.

- De siste fem årene har vært som en eneste stor vårrengjøring for meg. Nå er det på tide å bli født på ny. Jeg elsker å prøve nye ting. Man kan rett og slett ikke plassere meg i én bås.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er en ekte mann