FLOTT FIGUR: Den smekre kroppen til skuespiller Megan Fox har blant annet sikret henne en rekke undertøyskampanjer for Armani. Her viser hun frem sin fine figur på «Jonah Hex»-premieren i Los Angeles i juni 2010.  Foto: All Over Press
FLOTT FIGUR: Den smekre kroppen til skuespiller Megan Fox har blant annet sikret henne en rekke undertøyskampanjer for Armani. Her viser hun frem sin fine figur på «Jonah Hex»-premieren i Los Angeles i juni 2010. Foto: All Over Press Vis mer

Slik beholder hun denne figuren

Smellvakre Megan Fox spiser fem ganger om dagen, men...

Publisert
SEHER.NO: Den vakre skuespilleren Megan Fox (25), blant annet kjent som baben Mikaela Banes i de to første «Transformers»-filmene, får stadig oppmerksomhet for sin sylslanke, men veltrente kropp.  

Tidligere har skjønnhetens personlige trener uttalt at Fox driver med hard styrketrening for å holde figuren sin ved like, men trening er altså ikke den eneste hemmeligheten bak 25-åringens flotte kropp. «Jennifer's Body»-stjernen har nemlig også et rimelig strengt kosthold.

- Jeg spiser fem ganger om dagen og slanker meg ikke, men jeg spiser sunt - for det meste raw food og vegansk mat uten meieriprodukter, avslører hun i et intervju ifølge ContactMusic.
 
Men Fox er fullt klar over utfordringene som et slikt kosthold kan by på, og forteller at hun også tar både vitamin- og mineraltilskudd.

- Det er ikke alltid mulig å spise slik når man reiser og spiller inn filmer, men jeg prøver. Jeg tar også tilskudd som blant annet fiskeolje slavisk, forteller hun videre.

Raw Food er et kostholds- og livsstilskonsept som innebærer at man kun spiser mat som ikke er prosessert eller kokt, og som stort sett er økologisk. Det vanligste er å følge en rent vegansk variant av dietten, og raw food kan ikke varmes opp over 40 grader - da dette vil drepe svært mange av vitaminene og enzymene i matvarene.

Det kan sikkert være en idé å følge skuespillerens ekstreme eksempel om man ønsker å kunne sprade svært så stolt i bikini på stranden i sommer. Men på den annen side - hva er en strandferie uten iskrem?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prøver hun å skjule noe her?   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer