Paris Hilton og Lindsay Lohan:

Slik begravde de stridsøksen

I en årrekke hadde Paris Hilton og Lindsay Lohan et turbulent forhold. Nå skal de ha lagt dramaet bak seg.

FULL STRID: Lindsay Lohan og Paris Hilton sammen med den avdøde motemogulen Karl Lagerfeld i 2006, like før vennskapet gikk i tusen biter. Foto: Richard Young/REX/NTB
FULL STRID: Lindsay Lohan og Paris Hilton sammen med den avdøde motemogulen Karl Lagerfeld i 2006, like før vennskapet gikk i tusen biter. Foto: Richard Young/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I flere år var Lindsay Lohan (35) en nær venninne av hotellarvingen Paris Hilton (40). Vennskapet skar seg derimot, og ikke før i fjor skal de tidligere venninnene ha lagt ned stridsøksen.

Mange husker nok det ikoniske bildet av Lohan, Hilton og Britney Spears (40) i en og samme bil, på vei hjem fra en fest i 2006.

Hilton har tidligere antydet at vennskapet med Lohan var over på tidspunktet, og at eksvenninnen slettes ikke var invitert til å sitte på. I de kommende årene skulle mye drama utspille seg mellom de to stjernene:

GOD STEMNING: Til tross for at Lohan og Hilton ikke skal ha vært venner på tidspunktet, så det ut til å være god stemning mellom alle de tre venninnene i bilen. Foto: All Over Press
GOD STEMNING: Til tross for at Lohan og Hilton ikke skal ha vært venner på tidspunktet, så det ut til å være god stemning mellom alle de tre venninnene i bilen. Foto: All Over Press Vis mer

Lohan begynte blant annet å date Hiltons ekskjæreste, og Hilton var ikke redd for å snakke ned Lohan i pressen.

Etter 15 år bestemte de seg imidlertid for å legge fortiden bak seg.

SLUTT: Lindsay Lohans strandklubb i Mykonos åpnet i 2018. Nå er den stengt. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Voksne mennesker nå

I 2006, da dramaet først begynte å servere overskrifter til tabloidpressen, var Lohan og Hilton henholdsvis 20 og 25 år gamle. Berømmelsen økte både oppmerksomheten og formuen - men skal ikke ha gjort dem mer voksne.

For det er alderen Paris Hilton mener har noe å si, nå som de har blitt «venner» igjen.

- Jeg føler bare at vi er voksne mennesker nå. Jeg har akkurat giftet meg, og hun ble nylig forlovet. Vi går ikke på videregående lenger. Jeg synes alt bare var veldig umodent og nå er alt bra igjen, uttalte Hilton da hun nylig gjestet «Watch What Happens Live With Andy Cohen», ifølge People.

Hun avslørte videre at det var hun selv som tok initiativ. Hilton ønsket nemlig å gratulere Lohan med forlovelsen. «Freaky Friday»-stjernen forlovet seg med kjæresten Bader Shammas i november.

- Jeg så at hun var blitt forlovet mens jeg var på bryllupsreise, og sa gratulerer, forklarer Hilton videre, hvorpå programleder Cohen spør om det var det som skulle til for å «bryte isen».

- Ingen dårlige vibber nå, svarte Hilton.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Giftet seg

Det kan altså se ut til at Paris Hilton er klar til å se fremover, og at tonen mellom de to eksvenninnene er alt annet enn dårlig den dag i dag. Kanskje har hun mindre behov for å holde fast i fortiden, nå som hun er nygift med en forhåpentligvis lys fremtid i vente.

Ved inngangen av 2021 begynte det å spre seg rykter om at hotellarvingen hadde forlovet seg for fjerde gang - noe som viste seg å stemme.

Paret bekreftet selv nyheten overfor magasinet People, hvorpå de også delte detaljene rundt frieriet. Kjæresten Carter Reum skal ha gått ned på kne etter ett år som par, med en ring designet av Jean Dosset - oldebarnet til selveste Louis Cartier.

Ni måneder senere, i november, ble de smidd i hymens lenker i Los Angeles i USA.

«Mitt for alltid starter i dag. 11/11. #AkkuratGift», skrev hun til bilde av seg selv som hvit brud på Instagram.

LES OGSÅ: TV-profilen flytter ut av landet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer