Katy Perry og Orlando Bloom:

Slik avviser Katy Perry bruddryktene

«Roar»-sangerinnen dyrket romantikken med Orlando Bloom på Thanksgiving Day.

FORTSATT SAMMEN: Katy Perry og Orlando Bloom er fortsatt et par. Det viste Katy da hun sammen med flere av sine slektninger feiret Thanksgiving Day sammen med Orlando. 
FORTSATT SAMMEN: Katy Perry og Orlando Bloom er fortsatt et par. Det viste Katy da hun sammen med flere av sine slektninger feiret Thanksgiving Day sammen med Orlando.  Vis mer

eSEOGHØR.NO: Onsdag skrev det amerikanske ukebladet In Touch Weekly at forholdet mellom popstjernen Katy Perry (32) og Hollywood-skuespilleren Orlando Bloom (39) skulle være historie.

Nå slår superparet tilbake - på Instagram.

Torsdag delte Katy ifølge The Sun flere bilder og videoer fra sin Thanksgiving-feiring, som viste at Orlando feiret den sammen med henne og hennes familie.

På bildene og i videoklippen - som senere har blitt fjernet fra Katys Instagramside - fremstår de to som fortsatt svært forelsket.

MATLAGING: Slik ser ett av bildene Katy Perry la ut fra Thanksgiving-feiringen. Her poserer hun med en slektning. FOTO: Scanpix
MATLAGING: Slik ser ett av bildene Katy Perry la ut fra Thanksgiving-feiringen. Her poserer hun med en slektning. FOTO: Scanpix Vis mer

En leende Orlando blir blant annet avbildet mens han leker med en jente og hjelper til med matlagingen.

Sammen siden januar

Ryktene om at de to hadde funnet tonen, begynte å svirre etter at Orlando og Katy ble observert tilsynelatende flørtende med hverandre under Golden Globe-nachspielet 10. januar.

Siden har «Roar»-sangeren og «Pirates of the Caribbean»-kjekkasen blitt avbildet sammen flere ganger, og ifølge Daily Mail hadde flørten utviklet seg til noe mer.

Flørtet på konsert

I februar ble de nok en gang fotografert sammen på Adeles konsert i Los Angeles.

- Katy Perry og Orlando Bloom droppet å late som om de bare er venner da de kysset offentlig på en konsert fredag. De ignorerte Adele på scenen og kjendisene rundt seg og sto tett mot hverandre - noe som gjorde det klart at de er et par, skrev avisen Daily Mail den gang.

Tidligere gift med supermodell

«Ringenes Herre»-stjernen Orlando Bloom har sønnen Flynn sammen med den vakre supermodellen Miranda Kerr (32), som han var gift med fra 2010 til 2013.

Siden har kjekkasen har vært koblet til skjønnheter som Selena Gomez (23), Liv Tyler (38) og Margot Robbie (25) etter skilsmissen med Kerr.

Begge har etter skilsmissen vært åpne om at de fremdeles har et nært forhold, og at de tilbringer mye tid sammen for sønnen.

ROMANTISK FERIE: I mai reiste Katy Perry og Orlando Bloom sammen til den franske Middelhavskysten, hvor de blant annet pleide kjærligheten på en romantisk båttur. FOTO: Scanpix
ROMANTISK FERIE: I mai reiste Katy Perry og Orlando Bloom sammen til den franske Middelhavskysten, hvor de blant annet pleide kjærligheten på en romantisk båttur. FOTO: Scanpix Vis mer

- Vi er glade i hverandre og bryr oss fremdeles svært mye om hverandre. Vi vil bare at begge skal være lykkelige og vi gjør alt for å opprettholde et nært forhold, har Kerr innrømmet ifølge Daily Mail.

Katy Perry på sin side har også hatt et turbulent kjærlighetsliv. Etter kun 14 måneder som gift, ble sangeren i 2012 dumpet via sms av skuespiller Russell Brand (40).

Siden har hun ikke hatt noe kontakt med eksmannen.

- Han har ikke snakket til meg etter han dumpet meg via SMS, røpet hun i fjor til avisen Daily's Telegraph.

Etter skilsmissen hadde hun et av-og-på-forhold med artist John Mayer (38).

LES OGSÅ: Avslører overraskende detalj om livet etter skilsmissen