VENNINNETUR: Kylie Minogue har kost seg med venninner i Portofino i Italia den siste tiden - og dette har satt fart på bruddryktene.  Foto: Stella Pictures
VENNINNETUR: Kylie Minogue har kost seg med venninner i Portofino i Italia den siste tiden - og dette har satt fart på bruddryktene. Foto: Stella PicturesVis mer

Slik avviser hun bruddryktene

Kylie Minogue og hennes 10 år yngre kjæreste fotografert hånd i hånd på vei fra romantisk middag.

SEOGHØR.NO: Kylie Minogue (45) har den siste tiden vært travelt opptatt med å spille inn album med Jay Z' (43) musikkselskap Def Jam, venninnetur til Portofino - med påfølgende besøk i designerduoen Domenico Dolce og Stefano Gabbana eksklusive villa i Italia.

Dette har satt fart på bruddryktene mellom Minouge og hennes spanske modellkjæreste Andrés Velencoso (35), skriver HelloMagazine.

Men nå gjør de to alle ryktene til skamme!

Etter å ha kommet tilbake fra Italia-ferie dro Minogue og Velencoso på romantisk middag i Covent Garden i London - og så svært forelsket ut der de gikk sammen hånd i hånd i Londons gater.

Minogue var ikledd en lekker, hvit sommerkjole, mens den 10 år yngre kjekkasen var avslappet kledd i mørke jeans og t-skjorte.

Den australske skjønnheten var tidligere kjæreste med den franske skuespilleren Olivier Martinez (47) - men han er nå lykkelig gift med den amerikanske skuespilleren Halle Berry (46), som han venter sitt første barn sammen med.

Kylie og Andrés har vært kjærester siden 2008.

LES OGSÅ: Hevder sex med Olivia har gjort ham tynn