IKKE DØ: Jon Bon Jovi la ut dette bildet på Facebook for å motbevise ryktene om at han har dødd av hjerteinfarkt.  Foto: Privat
IKKE DØ: Jon Bon Jovi la ut dette bildet på Facebook for å motbevise ryktene om at han har dødd av hjerteinfarkt. Foto: Privat Vis mer

Slik avviser han dødsryktene

Jon Bon Jovi vil ha slutt på ryktespredningen.

Publisert
SEHER.NO: De siste ukene har ondsinnede rykter spredt seg på nettet, og flere anonyme kilder skal ha det til at rockestjernen Jon Bon Jovi (49) er død.

Nå har Jon Bon Jovi sett seg nødt til å avvise ryktene på Facebook, for å unngå mer bekymring blant fansen. Natt til tirsdag ble det lagt ut et bilde av stjernen på bandets offisielle Facebook-side.

Ta det med ro. Jon lever og har det bra. Dette bildet ble nettopp tatt, står det skrevet under bildet.

På bildet spøker Bon Jovi selv med dødsryktene og holder opp et ark der det står «himmelen ligner veldig på New Jersey». Artisten har også skrevet inn datoen og tidspunktet bildet ble tatt «19.12 kl. 06.00».

De falske dødsryktene ble spredt på Twitter og ville ha det til at Bon Jovi ble funnet i koma på et hotell i New York. Deretter skal han ha blitt fraktet til sykehuset og senere dødd av hjerteinfarkt.

Heldigvis er stjernen i livet og forbereder seg til julefeiringen i hjembyen New Jersey.

Andre kjendiser som har blitt rammet av falske dødsrykter inkluderer Paul McCartney, Justin Bieber og Will Ferrell. 

   Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sønnen til sykehus i all hast  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer