Slik avviser de brudd-ryktene

Stjerneparet ankom flyplassen hånd i hånd.

AVVISER BRUDD-RYKTENE: Kylie og Andres så svært forelsket ut, der de gikk sammen ut av JFK-flyplassen i New York onsdag kveld.  Foto: All Over Press
AVVISER BRUDD-RYKTENE: Kylie og Andres så svært forelsket ut, der de gikk sammen ut av JFK-flyplassen i New York onsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det har den siste uken versert en rekke rykter om at den australske popstjernen Kylie Minogue (42) og modellkjæresten Andres Velencoso Segura (32) er i ferd med å gjøre det slutt etter en enorm krangel de hadde forrige onsdag.

Ifølge Daily Mail skal Kylie ha anklaget ti år yngre Andres for å ikke gi henne nok emosjonell støtte i forbindelse med lanseringen og promoteringen av hennes nye album «Afrodite».

Det skal forrige onsdag ha endt  i en voldsom diskusjon,  hvor Andres skal ha stormet ut av rommet og proklamert at forholdet var over.

Det at Kylie dukket opp på London-premieren av «Sex and the City 2» alene i slutten av forrige uke, bidro også til å sette ekstra fart på brudd-ryktene.

Onsdag kunne imidlertid de to vise at det slett ikke går mot slutten for dem, slik flere medier hevder.
 
Paret så nemlig svært forelsket ut der de gikk og holdt hender etter at de hadde landet på JFK-flyplassen i New York sent onsdag kveld, skriver Daily Mail.

Og det var tydelig at de hadde fått med seg alle ryktene som har sirkulert, for samme dag som de landet på JFK kommenterte Kylie medieomtalen på sin Twitter-side.
 
«Wowza...Nå har kjærlighetryketne gått bananas. Vær så snill - ikke hør på de. Bursdagen min var magisk med AV (Andres) og venner» skrev popstjernen onsdag.

Torsdag skal popstjernen være vertinne under AMFAR Inspiration Gala i New York Public Library. Arrangementet er en hyllest til stjernedesigner Jean Paul Gaultier og hans veldedighetsarbeid for AIDS-saken.

Andres skal også være Kylies følge på festen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De krangler hele tiden!