Slik avviser de alle bruddrykter

George Clooney klarte ikke holde fingrene - og leppene - unna dama.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av september skrev den engelske avisen The Sun at George Clooney (51) hadde blitt singel igjen, etter bruddet med den tidligere fribryteren og modellen Stacey Keibler (32). 

Allerede den gang avviste den kjekke skuespilleren at ryktene var sanne, gjennom sin talsperson Stan Rosenfield:

- En historie som ble publisert i den britiske tabloidavisen The Sun som handler om George Clooney og Stacey Keibler er ikke sann. Det er kun oppspinn for å selge aviser.

Da DNB-aktuelle Clooney var på premiere til den nye filmen «Argo» i California i går hadde han tatt med seg Stacey på rød løper, og paret så mer forelsket ut enn noensinne.

SE PREMIEREN AV SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Den vakre 32-åringen stilte i en tettsittende svart kjole med åpen rygg som avslørte en solbrun hud, og Clooney hadde store problemer med å holde fingrene unna den lekre kjæresten.

Paret, som har vært kjærester siden i fjor sommer, ankom premieren hånd i hånd, og flørtet og kysset foran de ivrige fotografene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: George Clooney ble arrestert under demonstrasjon  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer