<strong>BLE PAPPA FOR FØRSTE GANG:</strong> «Under samme tak»-stjernen John Stamos røpet den gledelige nyheten ved å legge ut dette bildet på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
BLE PAPPA FOR FØRSTE GANG: «Under samme tak»-stjernen John Stamos røpet den gledelige nyheten ved å legge ut dette bildet på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

John Stamos ble pappa for første gang:

Slik avslørte TV-stjernen babynyheten

- Fra nå av vil den beste delen av meg være kona og sønnen min.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I desember kom nyheten om at TV-stjernen John Stamos skulle bli pappa for første gang, i en alder av 54 år.

Nå, omtrent fire måneder senere, kan Stamos og kona, skuespiller Caitlin McHugh (32), juble over at den lille har kommet til verden.

Det melder UsWeekly, som henviser til den hyggelige avsløringen på 54-åringens Instagram-konto.

Der har John Stamos, kanskje mest kjent som onkel Jesse i komiserien «Under samme tak», delt et søtt bilde i svart-hvitt der han ligger med sin førstefødte på brystet.

Saken fortsetter nedenfor.

I teksten til bildet avslører skuespilleren både kjønnet og navnet på det lille nurket:

- Fra nå av, vil den beste delen av meg alltid være kona og sønnen min. Velkommen, Billy Stamos (oppkalt etter min far).

I tillegg har John Stamos lagt ved to emneknagger, «Ikke bare en onkel Jesse lenger» og «overlykkelig».

I skrivende stund har bildet fått nesten 150 000 likerklikk, mens over 4000 kommentarer har strømmet inn i kommentarfeltet. Foreløpig har ikke kona Caitlin delt noe lignende bilde på sin Instagram-konto.

<strong>FORELDRE FOR FØRSTE GANG:</strong> John Stamos og kona Caitlin McHugh, har fått en liten sønn sammen. Foto: AP/ NTB scanpix
FORELDRE FOR FØRSTE GANG: John Stamos og kona Caitlin McHugh, har fått en liten sønn sammen. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Robbet før bryllupet

Det kan på alle måter sies at det siste halvåret har vært svært begivenhetsrikt for John Stamos og kona.

I oktober ble det kjent at 54-åringen hadde fridd til sin 22 år yngre kjæreste, og i starten av februar giftet duoen seg.

Imidlertid ble ikke oppladningen til den store dagen helt ideell for brudeparet. Bare få timer før «The Vampire Diaries»-stjernen skulle stå hvit brud, oppstod det nemlig en svært uheldig hendelse.

<strong>UHELDIGE:</strong> John Stamos og Caitlin McHugh ble robbet for kostbare smykker like før bryllupet sitt i februar. Foto: Splash News/ NTB scanpix
UHELDIGE: John Stamos og Caitlin McHugh ble robbet for kostbare smykker like før bryllupet sitt i februar. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Ifølge TMZ bodde Caitlin på The Beverly Hills Hotel i Los Angeles, da hun plutselig ble ranet for smykker og diamanter til en verdi av 165 000 dollar. Skuespilleren var ikke til stede på rommet sitt da tyveriet skjedde, men var ute på en middag med venner.

Først da Caitlin returnerte til rommet sitt, oppdaget hun at smykkene var borte. Hendelsen gikk angivelig sterkt inn på den høygravide bruden.

Ifølge Us Magazine var imidlertid ikke smykkene parets egne, men noe de hadde fått låne fra Johns nære venn, smykkedesigner Neil Lane.

Drømte om barn i mange år

Selv om bryllupsdagen altså ikke forløp helt på skinner for et par måneder siden, er John Stamos og Caitlin McHugh etter alt å dømme i ekstase akkurat nå.

Stamos, som har vært gift én gang tidligere, har flere ganger vært åpen om sitt ønske om å bli far - særlig etter å ha spilt både far og bestefar som skuespiller.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FIKK IKKE BARN:</strong> John Stamos var gift med modell og skuespiller Rebecca Romijn (t.v.) fra 1998 til 2005, men ekteparet fikk aldri barn sammen. Et par år etter skilsmissen giftet Romijn seg med Jerry O'Connell, og de to fikk tvillinger sammen i 2008. Foto: NTB scanpix
FIKK IKKE BARN: John Stamos var gift med modell og skuespiller Rebecca Romijn (t.v.) fra 1998 til 2005, men ekteparet fikk aldri barn sammen. Et par år etter skilsmissen giftet Romijn seg med Jerry O'Connell, og de to fikk tvillinger sammen i 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det rasler i eggstokkene mine. Har menn eggstokker? De klinger. Jeg kan høre dem klinge nå, sa han spøkefullt til UsWeekly høsten 2015.

I et intervju med People samme høst sa Stamos at han håpet å bli far på sikt.

- Når tiden er inne, vil det skje. Dette året har handlet om å klarne hodet mitt, være sunn og frisk og få karrieren min på rett kjøl.

Et par måneder tidligere ble han nemlig arrestert for å ha kjørt i beruset tilstand, og han la seg deretter inn til rehabilitering, ifølge People.

Fridde etter unnfangelsen

De siste par årene har TV-stjernen heldigvis fått livet på rett kjøl igjen.

I et intervju med People i høst, der babynyheten først ble kjent, røpet Stamos at han spurte Caitlins foreldre om tillatelse til å fri etter at hun var blitt gravid.

- Graviditeten skjedde. Så da sa jeg at jeg burde få en ring på fingeren hennes fordi det er det rette å gjøre, og jeg ville jo gifte meg med henne uansett, sa stjernen.

Og i samme intervju fortalte Caitlin at det ikke var noen tvil om at Stamos, som også er kjent fra «Akutten» og «Fuller House», ble svært begeistret da han fikk vite at pappadrømmen endelig kunne gå i oppfyllelse for ham.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>LYKKELIG:</strong> John Stamos kysset babymagen til Caitlin McHugh da paret ankom SAG Awards sammen i januar. Foto: AFP/ NTB scanpix
LYKKELIG: John Stamos kysset babymagen til Caitlin McHugh da paret ankom SAG Awards sammen i januar. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

- John sitt ansiktsuttrykk da jeg fortalte ham at vi er gravide, var ubetalelig. Det var uttrykket til en mann som har ønsket seg familie, men som ikke var sikker på om det kom til å skje for hans del. Nå skjer det! sa McHugh til People.

LES OGSÅ: Truet til å stå frem med diagnosen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer