Slik avslørte Liv Tyler det uvanlige babynavnet

Klarer du å gjette hva «Ringenes Herre»-stjernen vil kalle sin lille sønn?

AVSLØRTE SØNNENS NAVN: I slutten av forrige uke annonserte Liv Tyler og kjæresten David Gardner at den nyfødte sønnen deres har fått navnet Sailor Gene, ved å legge ut dette nusselige bildet på Instagram. Tirsdag ble de observert i New York (t.v), trolig på vei for å hente sønnen på sykehuset. Foto: All Over Press/Instagram
AVSLØRTE SØNNENS NAVN: I slutten av forrige uke annonserte Liv Tyler og kjæresten David Gardner at den nyfødte sønnen deres har fått navnet Sailor Gene, ved å legge ut dette nusselige bildet på Instagram. Tirsdag ble de observert i New York (t.v), trolig på vei for å hente sønnen på sykehuset. Foto: All Over Press/Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Liv Tyler (37) og kjæresten David Gardner (36) ble foreldre sammen for første gang for to uker siden.

Parets lille sønn, som ifølge People kom til verden i en fart seks uker før termin, har nå fått navnet sitt.

«The Leftovers»-stjernen avslørte selv babynavnet på Instagram. Det gjorde hun ved å legge ut et søtt bilde av sønnens hånd, med en medaljong pyntet med et anker liggende i håndflaten.

«Sailor Gene Gardner», skriver Tyler til bildet, fulgt av flere hjertesymboler og Instagram-navnet til kjæresten sin, som for øvrig er en nær venn av David Beckham (39).

Saken fortsetter under bildet.

Trolig er alt nå fryd og gammen i stjernefamilien, etter at det ferske foreldreparet sannsynligvis fikk hente sønnen hjem fra sykehuset denne uken.

Tirsdag ble Liv og David nemlig fotografert på vei ut fra leilighetsbygningen sin i New York, og da bar den nybakte faren på en bilstol for babyer.

En annen som er i ekstase over familieforøkelsen, er Livs berømte far, Aerosmith-vokalist og «American Idol»-dommer Steven Tyler (66).

Love is love is love reflected ANOTHER @misslivalittle MOMENT (GOD WINKED AGAIN)...so proud of my Alpha Pup

Et bilde publisert av Steven Tyler (@iamstevent)

I oktober uttrykte han sin glede over å bli bestefar igjen, og på Valentinsdagen delte han et Instagram-bilde fra sykehuset der han og Livs søster Mia Tyler (36) besøker den nybakte tobarnsmoren.

Liv Tyler har fra før av sønnen Milo (10) med eksmannen Royston Langdon (42), mens Gardner har sønnen Gray (7) fra sitt første ekteskap med skuespiller Davinia Taylor.

LES OGSÅ: Nå viser hun frem babymagen